Bedrijfswageninrichting bij Janssen Kerres

Deel deze pagina

Bedrijfswageninrichting bij Janssen Kerres

Wie kan beter uw bedrijfswagen voorzien van een professionele inrichting dan diegene die uw bedrijfswagen door en door kent? Janssen Kerres zorgt dat uw bedrijfswagen de inrichting krijgt die past bij úw onderneming.

Van lat-om-lat betimmering, tot vlakke laadvloer tot een complete mobiele werkplaats: het kan allemaal. Vaak kan (een gedeelte) van de inrichting al af-fabriek geleverd worden waardoor u direct weg kunt rijden in uw nieuwe bedrijfswagen en gelijk aan de slag kunt! Liever maatwerk? Ook dat is natuurlijk geen enkel probleem. Samen met onze partner kunnen wij een complete inrichting op maat voor u maken, precies aangepast aan uw wensen!

De inrichting van uw bedrijfswagen moet natuurlijk vooral praktisch zijn om de ruimte zo optimaal mogelijk te kunnen benutten en waardoor opbergen en terugvinden zo makkelijk mogelijk wordt.

Dakuitrusting

Lange voorwerpen vervoeren? Ook daar hebben wij alle oplossingen voor. Vervoer grotere voorwerpen op een veilige manier: kies voor een dakuitrusting op maat voor uw bedrijfswagen!

Maak een afspraak!
Maak direct een afspraak voor advies of meer informatie! Neem contact op met één van onze experts of bel direct uw dichtstbijzijnde vestiging!

Neem contact op Onze vestigingen

Bedrijfswageninrichting 1 Bedrijfswageninrichting 1

Bedrijfswageninrichting 4