Voorraadvoordeel Peugeot Boxer

Voorraadvoordeel Peugeot Boxer!

We hebben diverse Peugeot Boxer modellen op voorraad met uitzonderlijk hoog voordeel tot maar liefst € 8.598,- alleen bij Janssen Kerres! Kom langs in één van onze Peugeot-showrooms en wij maken het beste voorstel voor u op maat! 

De Peugeot Boxer: een gamma aan robuuste en spaarzame bedrijfswagens waarmee volledig aan uw specifieke wensen kan worden voldaan. Door een van de grootste keuzes in speciale carrosserieën met uiteenlopende laadvermogens en laadvolumes, vindt u altijd de Peugeot Boxer die perfect aansluit bij uw bedrijf. De vele zware tests die de Peugeot Boxer tijdens zijn ontwikkeling heeft ondergaan, garanderen u een duurzame bedrijfswagen.

De Boxer kenmerkt zich door bedieningsgemak en een praktische uitrusting. Het design van de voorzijde, dat even modern als robuust is, maakt van de Boxer een ideaal visitekaartje van uw bedrijf.

Nieuwsgierig?
Natuurlijk beantwoorden onze verkoopadviseurs graag uw vragen en kunnen zij een maatwerk offerte voor u opstellen. Neem contact met ons op en vraag een offerte aan! Uiteraard ontvangen wij u graag in een van onze Peugeot-showrooms. U kunt dan meteen een uitgebreide proefrit maken in uw gewenste Bedrijfswagen.

Offerte Proefrit

Voorwaarden.

(alle prijzen zijn exclusief BTW en BPM).

peugeot boxer

korting tot maar liefst € 8.598,-
Boxer
Voordeel

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Goed en netjes geholpen door Maikel.
Het opleveren van de auto werd op een erg leuke manier gedaan.
Ook auto uitleg was correct en duidelijk.
Wij zijn zeer tevreden.

Peter C. - 2019-02-26 08:22
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review