Auto Nieuw Show Peugeot 3008

Auto Nieuw Show bij Janssen Kerres! We hebben diverse Peugeot 3008 modellen op voorraad met uitzonderlijk hoog voordeel! Profiteer van voorraadkorting tot maar liefst € 4.250,- op de Peugeot 3008, alleen bij Janssen Kerres! Kom langs in één van onze Peugeot-showrooms en wij maken het beste voorstel voor u op maat! 

Stapt u dit jaar nog in een nieuwe Peugeot?

De PEUGEOT 3008 SUV onthult zijn kracht en karakter. Gedragen door een krachtig design, combineert hij robuustheid met elegantie. Stapt u in de Peugeot 3008 SUV, dan stapt u aan boord van een intuïtieve en technologische omgeving. U ondergaat een intensieve rijervaring.

Sinds zijn introductie heeft de Peugeot 3008 SUV al meer dan 40 internationale prijzen in de wacht gesleept, inclusief de prestigieuze Europese Auto van het jaar-titel. Laat u ook verleiden door de krachtige voorzijde van de 3008 SUV, met zijn stoere verticale grille met facetten en scherp gelijnde katachtige full-LED koplampen. Ontdek de vloeiende en dynamische lijn met de kenmerkende verchroomde sierstrip op de voorschermen.

Nieuwsgierig?
Natuurlijk beantwoorden onze verkoopadviseurs graag uw vragen en kunnen zij een maatwerk offerte voor u opstellen. Neem contact met ons op en vraag een offerte aan! Uiteraard ontvangen wij u graag in een van onze Peugeot-showrooms. U kunt dan meteen een uitgebreide proefrit maken in uw gewenste Peugeot!

Offerte Proefrit

Voorwaarden.

Peugeot 3008 SUV € 31.580,-
korting tot maar liefst € 4.250,-
3008 SUV
Sale

Peugeot 3008 SUV

Al vanaf € 31.580,-

STANDAARD VOORZIEN VAN O.A.:
  • Adaptieve front-airbags (passagiersairbag uitschakelbaar)
  • Rijtijdwaarschuwing
  • Elektrische parkeerrem met Hill Start Assist
  • Koplampen met geïntegreerde LED-dagrijverlichting
  • Snelheidsadviesfunctie: herkent verkeersborden
  • Stuur elektrisch bekrachtigd en in hoogte en diepte verstelbaar
  • Bagageruimtevloer op 2 hoogtes te plaatsen
Auto Nieuw Show: Peugeot 3008 SUV

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Uitstekende offerte gekregen. Meteen zaken kunnen doen. Heel prettig contact met Maikel van der Steen. Kundig en correct.
Aflevering was een grote surprise: auto mocht in showroom önthuld”worden. Overigens ook complimenten aan het hele bedrijf: zeer goede service en heel erg prettig contact!

Léon Cleef - 2017-09-15 05:54
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review