Sponsoring

Samen op weg naar een betere wereld

Samen op weg naar een betere wereld

Sponsoring


Sponsoring

Als organisatie met 13 vestigingen in Limburg en Brabant, voelen wij ons nauw betrokken bij de samenleving. Wij steunen daarom voornamelijk graag de sociale, sportieve en/of culturele activiteiten van onze 350 medewerkers en hun gezinnen. Denk hierbij aan tennisverenigingen, voetbalclubs of carnavalsactiviteiten. Bij het bepalen van ons sponsorbeleid houden wij dan ook rekening met onderstaande factoren:

  • Een collega of gezinslid van een collega is betrokken bij de betreffende club/vereniging
  • De club/vereniging is gevestigd in ons verzorgingsgebied
  • De club/vereniging bevordert de gezondheid (denk aan sportclubs) of dient een algemeen maatschappelijk belang

Wil je een sponsoraanvraag doen? Laat het ons weten!

Sponsoring Stichting Pergamijn

Neem contact met ons op

Direct een sponsoraanvraag doen?

Vul het formulier in en beschrijf zo duidelijk mogelijk wat jouw sponsoraanvraag inhoudt. Daarnaast is het van belang om te weten in welke plaats jouw club, vereniging etc. zich bevindt, zodat de betreffende Janssen Kerres vestiging eventueel hier een rol in kan gaan spelen. Wij zullen ons best doen zo snel mogelijk een reactie te geven op jouw aanvraag. Gezien het enorme aantal sponsoraanvragen dat wij ontvangen, kunnen wij helaas niet op alle aanvragen ingaan, graag jouw begrip hiervoor.

"*" geeft vereiste velden aan

Beschrijf hier zo compleet mogelijk wat jouw sponsoraanvraag inhoudt, de duur van de sponsoring, welke kosten ermee gemoeid zijn, etc.
Toestemming
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.