Schadeservice

Schadeservice

Alle soorten schades weer als nieuw met onze schadeservice

Aangesloten bij Schadegarant

Je kunt bij elk soort schade terecht bij de werkplaatsen van Janssen Kerres. Bekijk vooraf of jouw auto verzekerd is met Schadegarant. Dan profiteer je namelijk van het gemak dat u zelf niets hoeft te betalen. Dit regelen wij met jouw verzekeraar. Tevens heb je 4 jaar garantie op het uitgevoerde herstelwerk en krijg je tijdens het herstel gratis vervangend vervoer, behalve bij ruitschade.

Laat jouw schade herstellen

Van een klein krasje tot grote schade, in alle gevallen staan onze opgeleide medewerkers voor jouw klaar. Na onze schadeservice voelt jouw auto weer als nieuw.

Janssen Kerres is aangesloten bij

Schadeservice
Schadeservice

Koplampen polijsten

Tegenwoordig zijn de koplampen niet meer van glas, maar zijn deze gemaakt van kunststof met daarop een coating. Deze coating kan door verschillende oorzaken verkleuren. Denk aan zonlicht, vuil en zure regen. Onze specialisten kunnen jouw koplampen polijsten. Dit wordt gedaan volgens een speciale techniek en moet een aantal keer gebeuren. Zodra de koplamp weer glad is en onze specialist tevreden is met het resultaat worden de koplampen gereinigd en uiteindelijk wordt een nieuwe componentencoating aangebracht.

Koplampen polijsten