Gratis Airco controle

Deel deze pagina

Behoefte aan frisse lucht? Het is heerlijk om in de frisse buitenlucht te zijn. Die frisse lucht kun je ook in je Renault ervaren, maar… alleen als de airco goed werkt. Breng de auto in topconditie en laat ‘m controleren bij Janssen Kerres! Waar je ook heen gaat, met een goed werkende airco wordt rijden in je Renault nóg prettiger. 

Met de GRATIS Airco Check weet je hoe fris je Renault is. Wij kennen je auto als geen ander. Daarom kun je bij ons de Airco Check laten doen. We controleren de werking van de airco zodat je meteen weet of onderhoud noodzakelijk is. Deze check is gratis en het advies is uiteraard geheel vrijblijvend! Tip: wist je dat we een speciaal anti-allergiefilter kunnen leveren? Ideaal als je gevoelig bent voor pollen!

Ook relaxed: dagje wellness CADEAU*
Kies je nu voor Airco onderhoud, dan krijg je een dagje wellness cadeau*! Zo gaan jij en je Renault weer helemaal fris en relaxed op weg.

Verzilver hier je gratis dagje wellness

Airco Check nú GRATIS

  • Werking en temperatuur controleren

Airco Reiniging voor € 39,-

  • Werking en temperatuur controleren
  • Visueel controleren van conditie leidingen
  • Reinigen (desinfecteren)
  • Optioneel: vervangen van pollenfilter

Airco Servicebeurt nu 20% korting**

  • Vervangen koudemiddel
  • Bijvullen compressorolie
  • Lektest uitvoeren van het systeem d.m.v. contrastvloeistof
  • Optioneel: vervangen van pollenfilter

Maak eenvoudig een afspraak 
Wil je meer informatie over de airco controle? Neem contact op met één van onze Renault-vestigingen of maak een afspraak via de online werkplaatsplanner. Je bent van harte welkom, wij helpen je graag op weg!

Renault-vestigingen Online Werkplaatsplanner

Genoemde prijzen zijn vanaf- en adviesprijzen incl. btw. Actieperiode aircoaanbiedingen 1 maart t/m 31 mei 2018. Vraag je dealer naar de prijs van de Airco Servicebeurt voor jouw Renault. *Gratis dagje wellness voor één persoon is excl. boekingskosten, deze kunnen variëren per dag. Je toegang tot de wellness voor één persoon kun je t/m 20 december 2019 verzilveren via renault.nl/wellness. De bevestigingsmail met je ‘E-ticket code’ die je vervolgens ontvangt is geldig voor boekingen t/m 20 december 2019 bij de aangesloten resorts o.b.v. beschikbaarheid. Volg de instructies in de bevestigingsmail om je uiteindelijke reservering te doen. Voor de uitgifte van de passen geldt: zolang de voorraad strekt, OP=OP. (Prijs)wijzigingen en fouten voorbehouden. Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op renault.nl.