Werkplaats acties

Schadegarant Renault

Ook bij Janssen Kerres kunt u terecht als u bent aangesloten bij Schadegarant. Ontdek uw voordelen en maak gemakkelijk een afspraak bij een van onze vestigingen.

Bekijk actie

Bedrijfswageninrichting bij Janssen Kerres

Wie kan beter uw bedrijfswagen voorzien van een professionele inrichting dan diegene die uw bedrijfswagen door en door kent? Janssen Kerres zorgt dat uw bedrijfswagen de inrichting krijgt die past bij úw onderneming.

Bekijk actie
Koplamp polijsten

Koplampen polijsten

Doordat de koplampen dof worden is het zicht voor u op de weg minder en bent u zelfs minder goed zichtbaar voor bestuurders om u heen. Hierdoor wordt de kans op ongelukken aanzienlijk groter. Daarnaast zal uw auto bij een te lage lichtopbrengst niet door de apk-keuring komen.

Bekijk actie

Gratis Renault Accu check

Renault Accu Check: maak een afspraak bij Janssen Kerres voor de gratis accu check!

Bekijk actie

Gratis Airco controle

Kom langs voor een gratis airco check bij één van onze Renault-vestigingen. Janssen Kerres draagt graag bij aan goed onderhoud van uw airco.

Bekijk actie

Renault MyRenault+

Word lid van MyRenault+ en profiteer van gratis after sales services. Voor slechts € 49,95 kunt u MyRenault uitbreiden naar MyRenault+. Profiteer van extra privilèges bij Janssen Kerres.

Bekijk actie

Renault Ruitreparatie

Ruit stuk? neem contact met ons op, bij Janssen Kerres kunt u namelijk ook terecht voor alle ruitreparaties!

Bekijk actie

Renault Camper onderhoud

Renault Camper onderhoud. Nu bij Janssen Kerres en al vanaf € 199,- Plan direct uw afspraak in en ga veilig op vakantie!

Bekijk actie

Wielen Uitlijnen

Het is belangrijk om regelmatig de wielen van uw auto te laten uitlijnen. Uw wielen uitlijnen zorgt voor een betere wegligging, minder brandstofverbruik en minder slijtage van uw banden.

Bekijk actie

Renault Gebruikershandleidingen

Heeft u een vraag over de Renault Gebruikershandleidingen? Of wilt u gewoon weten wat de waarschuwingslampjes betekenen? Bezoek dan de speciale gebruikershandleiding pagina van Renault voor antwoord op al uw vragen!

Bekijk actie

Renault Onderdelen Webshop

Bekijk onze voorraad nieuwe of gebruikte onderdelen of neem contact met ons op voor uw gewenste onderdeel.

Bekijk actie

Renault Reparatie/Onderhoudsofferte aanvraag

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor onze onderhoudsdiensten? Vul het contactformulier in.

Bekijk actie

Renault Banden en Opslag

Renault Bandenwissel. Uw banden wisselen of nieuwe banden nodig? Wij helpen u graag op weg! Ook de opslag van uw banden is uiteraard mogelijk!

Bekijk actie

Renault Onderhoud & Parts

Speciaal voor Renault modellen ouder dan vijf jaar: Onderhoud op Maat. Onderhoud op Maat is een onderscheidend programma van Renault. Dit programma nodigt u uit om uw auto regelmatig te laten controleren en uw veiligheid te garanderen. Goed om te weten: aan dit onderhoud hangt een bescheiden prijskaartje.. Kom langs bij Janssen Kerres voor meer informatie.

Bekijk actie

Renault Pechhulp in Nederland en Europa

Pechhulp in Nederland en Europa voor slechts € 54,95 per jaar met Renault Route Service. Nu bij Janssen Kerres.

Bekijk actie

Renault Distributieriem

Distributieriem vervangen is er nu met 15% korting. De distributieriem dient preventief te worden vervangen om ernstige problemen te voorkomen. Laat u informeren door Janssen Kerres.

Bekijk actie
APK keuring

Renault APK Keuring

De APK-keuring is een wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en de bescherming van het milieu. Laat uw auto keuren bij Janssen Kerres!

Bekijk actie

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Donderdag 27-8-2020 een occasion gekocht in Vestiging Venlo. Zaterdag 29-8-2020 de verkoper Rob Willems gebeld, met de mededeling dat we een lekke band hadden, na een ongewilde ontmoeting met een stoeprand. 20 minuten later heeft de servicemonteur de band verwisseld voor de reserveband, en maandag ligt de nieuwe band klaar, en wordt die erop gezet.
Geweldige service, dankje wel.
Ger en Berti Nelissen-Berden

Ger Nelissen - 2020-08-31 08:47
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review