Renault Zomercheck

Van bootjes tot barbecue, van slippers tot strand; het is zomer in Nederland! De ultieme gelegenheid om met je Renault eropuit te gaan. Na de Renault Zomercheck zijn jij en je Renault er sowieso helemaal klaar voor. Voor slechts €14,95 controleren wij je Renault op deze 10 vitale punten en rij je deze zomer veilig en onbezorgd verder! Ben je lid van My Renault+, dan is de Zomercheck helemaal GRATIS! Na het uitvoeren van de Renault Zomercheck ontvang je van ons een EROPUIT voordeelpas met unieke code waarmee je, tot en met eind oktober 2019, tot maar liefst 70% korting krijgt op meer dan 100 leuke uitjes!

Renault Zomeracties
Bovendien profiteert u nu ook van meer voordelen bij uw Renault-dealer Janssen Kerres. Laat tijdens de Zomercheck ook uw zomerbanden controleren. Daarbij bieden wij u de volgende service aan:

  • Zorgeloos rijden met My Renault. Óf kies voor MyRenault+ met o.a. gratis APK, checks etc
  • Renault Route Service+ Complete pechhulp in heel Europa vanaf € 44,95 per jaar
  • Renault dakvervoer. Nu 10% korting op al het Renault dakvervoer!
  • SOS Hulpkit. Van € 24,95 voor € 19,95
  • TomTom Europa kaart 2019. Carminat & Carminat Live Van € 119,- voor € 49,95

MyRenault+  Renault Pechhulp Europa

Extra voordelen Zomercheck:
Ontvang een unieke code voor kortingen tot maar liefst 70% op meer dan 100 leuke uitjes. Zo vaak als je maar wilt! Je ontvangt na de zomercheck een EROPUIT voordeelpas met unieke code waarmee je, tot en met eind oktober 2019, tot maar liefst 70% korting krijgt op meer dan 100 leuke uitjes! Bijvoorbeeld Attractieparken & dierentuinen, Muziek & theater, Wellness, Zomeractiviteiten, Musea & cultuur, Hotels & weekendjes weg en Musea en cultuur.

Maak kans op een verzorgde reis!
Maak bovendien kans op een compleet verzorgde reis naar Belize, waar je de mangrove uit Burgers’ Zoo in het echt kunt ervaren!

– Doe de Renault Zomercheck
– Ga naar myrenault.nl
– Log in of word lid
– Geef hier je factuurnummer door
– Je maakt kans op deze fantastische reis en begin september 2019 trekken wij een winnaar!

Maak eenvoudig een afspraak
Wilt u meer informatie over de Renault Zomercheck? Neem contact op met één van onze Renault-vestigingen of maak een afspraak via de online werkplaatsplanner. U bent van harte welkom, wij helpen u graag op weg!

Renault-vestigingen Online Werkplaatsplanner

Aanbiedingen van Renault Zomercheck gelden in de actieperiode van 1 juni t/m 24 augustus 2019. Genoemde prijzen zijn vanaf- en adviesprijzen incl. btw op 1 januari 2019 en excl. eventueel aanvullende werkzaamheden, materialen en/of diensten. Afbeeldingen kunnen afwijken. Bij Renault Route Service treedt Allianz op als verzekeraar. (Prijs)wijzigingen en fouten voorbehouden. Actie: ‘Tot 70% korting op meer dan 100 uitjes’: alleen voor de geselecteerde uitjes te boeken met de unieke code (op=op) t/m 31 oktober 2019 via renault.nl/zomeractiviteiten. Actie: Maak kans op een compleet verzorgde reis naar Belize: geef je factuurnummer door op myrenault.nl. Hieruit wordt begin september 2019 een winnaar getrokken. Voor alle voorwaarden kijk op renault.nl/actievoorwaarden.