Renault Onderhoudscontracten

My Revision is het onderhoudscontract van Renault. Onderhoud uw Renault met My Revision. 100% service tegen een vaste en lage prijs. Tijdig onderhoud is essentieel voor de levensduur en prestaties van uw Renault. Daarom biedt Renault het My Revision onderhoudscontract aan. Met zo’n contract wordt uw Renault regelmatig onderhouden. Alle voorgeschreven werkzaamheden worden uitgevoerd, zoals het verversen van het olie, het vernieuwen van de olie- en interieurfilter en het controleren van de vitale delen van uw auto.

Wat zijn de voordelen van het My Revision onderhoudscontract?

  • Gebruik van originele Renault onderdelen
  • Kunde van ervaren Renault-technici
  • Helderheid van All-in prijzen
  • Optimale veiligheid
  • Maximaal comfort en welzijn
  • Geen last van eventuele prijsstijgingen
  • Maandelijkse betaling mogelijk

Oók dekking van slijtageonderdelen? Ga voor Renault My Revision Extra Pro
Om ook de slijtageonderdelen te dekken, sluit u My Revision Extra Pro af. Hiermee voorkomt u dat u ineens een groot bedrag betaalt voor de vervanging van bijvoorbeeld remblokken of de accu.

  • My Revision: APK, Onderhoudsbeurt
  • My Revision Extra Pro: APK, Onderhoudsbeurt, Vervanging van slijtageonderdelen

Er zijn looptijden mogelijk van 12 tot 84 maanden. U kiest hierbij zelf een maximum kilometrage gebaseerd op uw jaarlijkse kilometers. Een onderhoudscontract is af te sluiten tot het moment dat uw nieuwe Renault voor het eerst onderhoud nodig heeft (zoals voorgeschreven door Renault). Het exacte onderhoudsschema vindt u in het onderhoudsboekje van uw auto.

Voorwaarden My Revision

Meer informatie? 
Wilt u meer informatie over de Onderhoudscontracten, de prijzen en/of voorwaarden? Neem contact op met één van onze Renault vestigingen of kom langs. U bent van harte welkom, wij helpen u graag op weg!

Renault-vestigingen Online Werkplaatsplanner

De daadwerkelijke onderhoudswerkzaamheden zijn afhankelijk van de looptijd van het aangeschafte contract. De voorgeschreven onderhoudswerkzaamheden die binnen de onderhoudsinterval en contractduur vallen, zullen worden uitgevoerd. De laatste onderhoudsbeurt dient te zijn uitgevoerd voor het einde van de looptijd van het contract in kilometers of maanden. Maandelijkse betaling enkel mogelijk in combinatie met de financiering van uw auto. Vraag u dealer naar het actuele rentepercentage. Getoonde afbeeldingen zijn louter ter illustratie en zeggen niets over de daadwerkelijk uitgevoerde onderhoudswerkzaamheden. Voor meer informatie neemt u contact op met uw Renault-dealer of met Renault Nederland Klant Relaties via 0800 – 0303.