Renault Onderhoud op Maat

Renault Onderhoud op Maat. Nu vanaf € 119 voor Renault-modellen van vóór 2012

Speciaal voor Renault modellen van vóór 2012: Onderhoud op Maat. Onderhoud op Maat is een onderscheidend programma van Renault. Dit programma nodigt u uit om uw auto regelmatig te laten controleren en uw veiligheid te garanderen. Goed om te weten: aan dit onderhoud hangt een bescheiden prijskaartje.

Welke onderhoudsbeurt past bij uw Renault?
Samen met de adviseurs bij de Renault-dealers bepaalt u welke onderhoudsbeurt het best past bij uw rijgedrag en uw Renault. Maatwerk dus: dat ziet u terug in het advies én in de prijs. Altijd het juiste onderhoud voor uw Renault:

Olieverversbeurt vanaf € 119,-
Een Olieverversbeurt is essentieel om ervoor te zorgen dat de motor topprestaties blijft leveren. De volgende handelingen voeren we in deze beurt uit: het vervangen van olie en -filter, het controleren van de verlichting en banden en het bijvullen van vloeistoffen. Deze beurt is voldoende voor uw auto wanneer u weinig kilometers per jaar rijdt.

Budgetbeurt vanaf € 179,-
De Budgetbeurt is een uitbreiding op de Renault Olieverversbeurt. Naast de werkzaamheden die we uitvoeren bij de Olieverversbeurt gaan we bij deze beurt nog verder in op de veiligheid. Zo controleren we bij de Budgetbeurt ook de vitale onderdelen zoals de uitlaat, accu, schokdempers en remmen. Ook stellen we de lampen bij indien nodig.*exclusief roetmeting diesel

Renault Onderhoudsbeurt vanaf € 259,-
Naast de werkzaamheden die plaatsvinden tijdens de Budgetbeurt controleren we bij de Renault Onderhoudsbeurt ook de volgende punten: stuurbekrachtiging, koppeling, aandrijfriemen, koelsysteem, versnellingsbak, voor- en achterwielophanging, brandstoftank, handremkabels, aandrijfassen, stuurinrichting, brandstofleidingen, carrosserie en chassis. Ook checken we de elektronica om mogelijke defecten te signaleren en voorkomen. De monteur maakt tenslotte een proefrit om er zeker van te zijn dat uw auto 100% veilig is. Goed om te weten: met een Renault Onderhoudsbeurt is de APK-keuring helemaal gratis.*

Maak eenvoudig een afspraak 
Wilt u meer informatie over de Onderhoud op Maat? Neem contact op met één van onze Renault vestigingen of maak een afspraak via de online werkplaatsplanner. U bent van harte welkom, wij helpen u graag op weg!

Renault-vestigingen Online Werkplaatsplanner