Scroll verder

Renault werkplaats Plan werkplaatsafspraak

Zelf bepalen wanneer uw auto voor onderhoud langskomt? Bij Janssen Kerres kunt u online een afspraak inplannen. U ontvangt van ons een bevestiging van uw afspraak, zodat u zeker weet dat wij voor u klaar staan!

Werkplaats acties

Renault Ruitreparatie

Ruit stuk? neem contact met ons op, bij Janssen Kerres kunt u namelijk ook terecht voor alle ruitreparaties!

Bekijk actie

Renault Reparatie/Onderhoudsofferte aanvraag

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor onze onderhoudsdiensten? Vul het contactformulier in.

Bekijk actie

Renault Economy Onderhoud

Economy Onderhoud is het label voor reparatie en vervangings-werkzaamheden aan Renaults ouder dan vijf jaar. Kom langs bij Janssen Kerres voor meer informatie.

Bekijk actie

Renault APK Keuring

De APK-keuring is een wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en de bescherming van het milieu. Laat uw auto keuren bij Janssen Kerres!

Bekijk actie

Renault Airco Controle & Reiniging

Doe de aircocheck. Kom langs bij Janssen Kerres, dan controleren wij uw airco voor slechts € 9,95,-

Bekijk actie

Wielen Uitlijnen

Het is belangrijk om regelmatig de wielen van uw auto te laten uitlijnen. Uw wielen uitlijnen zorgt voor een betere wegligging, minder brandstofverbruik en minder slijtage van uw banden.

Bekijk actie

Renault Camper onderhoud

Renault Camper onderhoud. Nu bij Janssen Kerres en al vanaf € 199,- Plan direct uw afspraak in en ga veilig op vakantie!

Bekijk actie

Renault Distributieriem

Distributieriem vervangen is er nu met 15% korting. De distributieriem dient preventief te worden vervangen om ernstige problemen te voorkomen. Laat u informeren door Janssen Kerres.

Bekijk actie

Renault Banden en Opslag

Renault Bandenwissel. Uw banden wisselen of nieuwe banden nodig? Wij helpen u graag op weg! Ook de opslag van uw banden is uiteraard mogelijk!

Bekijk actie

Renault Pechhulp in Nederland en Europa

Pechhulp in Nederland en Europa voor slechts € 44,95 per jaar met Renault Route Service. Nu bij Janssen Kerres.

Bekijk actie

Renault MyRenault+

Word lid van MyRenault+ en profiteer van gratis after sales services. Voor slechts € 49,95 kunt u MyRenault uitbreiden naar MyRenault+. Profiteer van extra privilèges bij Janssen Kerres.

Bekijk actie

Renault Gebruikershandleidingen

Heeft u een vraag over de Renault Gebruikershandleidingen? Of wilt u gewoon weten wat de waarschuwingslampjes betekenen? Bezoek dan de speciale gebruikershandleiding pagina van Renault voor antwoord op al uw vragen!

Bekijk actie

Renault Onderdelen Webshop

Bekijk onze voorraad nieuwe of gebruikte onderdelen of neem contact met ons op voor uw gewenste onderdeel.

Bekijk actie

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Geweldige service, persoonlijk, proffesioneel. Na de service beurt is alles met me besproken. Werd persoonlijk naar mijn wagen gebracht en tot mijn grote verrassing was die zowel van binnen als buiten gereinigd ! Janssen Kerres Sittard werkplaats en werkplaats receptie, mijn dank!!

W.Kneepkens - 2018-12-13 04:49
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review