Renault occasions

Liever geen nieuwe auto aanschaffen? Kies dan voor een Renault Occasion, jij wordt dan eigenaar van een gebruikte auto. Een Renault occasion is niet hetzelfde als een youngtimer, deze term gebruiken we alleen voor auto’s die 15 jaar of ouders zijn en ook nog geen oldtimer zijn. Als officiële Renault dealer hebben wij natuurlijk altijd voldoende Renault occasions op voorraad, in elke prijscategorie. Er zit vast wel iets voor jou bij!

Renault occasions

Proefrijden in één van de Renault occasions?

Officieel Renault dealer

Janssen Kerres biedt je altijd een ruim aanbod Renault Occasions. Van demo’s, welke in onze showrooms hebben gestaan, tot modellen die al de weg op zijn geweest: de keuze is enorm. Van een compacte stadsauto tot een gezinswagen tot een bedrijfswagen: wij hebben voor iedereen een passende Renault occasion!

13 Janssen Kerres vestigingen

Met 13vestigingen vindt je altijd op al onze locaties een Renault Occasion. Natuurlijk is het ook mogelijk om, als je een specifieke occasion gezien hebt bij een vestiging die voor jou te ver weg is, deze naar een vestiging dicht bij jou in de buurt te vervoeren. We helpen je graag, laat even weten wat je nodig hebt en wij kijken wat we kunnen regelen!

Renault proefrit maken

Heb jij jouw nieuwe Renault gespot? Dan ben je van harte welkom om een proefrit te komen maken! Want alleen dan kun je jouw Renault Occasion ervaren en bepalen of dit jou nieuwe auto wordt. Je kunt altijd even bellen om een afspraak te maken in de Renault waar jouw oog op is gevallen. Dan weet je zeker dat de auto klaar staat op het moment dat het jou uitkomt. En, onze verkoopadviseurs leggen dan gelijk even alle opties uit, zodat je een compleet beeld krijgt van jouw nieuwe Renault.

Financier jouw Renault occasion

Het is natuurlijk ook mogelijk om jouw Renault occasion te financieren, mocht dat nodig zijn. Onze verkoopadviseurs kunnen jou adviseren zodat jij een keuze kunt maken of de auto in jouw financiële plaatje past. Dit geldt natuurlijk ook voor zakelijke rijders.

Janssen Kerres Lease

Liever Private Lease? Dan rijd je in jouw Renault Occasion voor een vast bedrag per maand. Wel zo duidelijk. Wij regelen het onderhoud en jij hoeft alleen nog maar te tanken. Voor zakelijke rijders  bieden wij ook allerlei oplossingen voor Financial- of Operational Lease.

Jouw Renault occcasion

Als jij jouw nieuwe Renault Occasion hebt uitgekozen en de order is getekend zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe auto kant en klaar is om de weg op te gaan. Je krijgt van ons de gegevens voor de verzekering, of je kunt de auto via Janssen Kerres verzekeren. We spreken met jou een dag af voor aflevering en je rijdt direct weg in jouw nieuwe auto! Heel veel veilige kilometers gewenst!

Over Renault

Sinds de jaren 80 van de vorige eeuw is Janssen Kerres al Renault dealer in Brabant en Limburg. Wij zijn trots op dit mooie automerk dat al meer dan 120 jaar legendarische auto’s bouwt. Daarnaast s Renault natuurlijk ook al jaren actief in de autosport. Maar het merk gaat ook met zijn tijd mee: recycling, hergebruik en terugwinnen van auto’s teneinde onze natuurlijke hulpbronnen te ontzien en de hoeveelheid afval zoveel mogelijk terug te brengen. De ontwikkeling van elektrische auto’s maakt daar natuurlijk ook deel van uit. Het Renault aanbod elektrische, en hybride modellen, wordt steeds groter. Zo zorgen we niet alleen dat je veilig op weg kunt, maar dat we ook nog eens de wereld om ons heen zo min mogelijk belasten.