OpenR Link Renault

Renault openR link

Verleg de grenzen van mobiliteit met de ingebouwde functies van Google

Grensverleggende prestaties

Renault openR link is net zo snel als de nieuwste smartphone en geeft een extra dimensie aan onze Connected Services. Het systeem is altijd up-to-date, smart en 100% aanpasbaar: openR link past zich aan het bestuurdersprofiel aan en ontwikkelt zich op basis van jouw behoeften. Vanaf nu verleg je de grenzen van mobiliteit samen met de ingebouwde functies van Google.

OpenR Link, jouw eigen stijl

Stel je multimediasysteem precies zo in, zoals jij dat wilt. Dit doe je eenvoudig aan de hand van een intuïtieve interface. Voeg je favoriete apps toe aan het 12″ scherm en creëer een multimediasysteem dat perfect past bij jouw eigen persoonlijke stijl.

Intuïtief systeem

OpenR is eenvoudig te gebruiken dankzij de gestroomlijnde interface die altijd up-to-date is. Het vertrouwde en gebruiksvriendelijke notificatiesysteem, het touchscreen en nog veel meer zijn geïnspireerd door de nieuwste smartphones

Renault OpenR Link

Binnen handbereik

Al je menu’s zijn eenvoudig te openen vanaf de bovenkant van je scherm. Configureer de instellingen of navigatie van je Renault met één eenvoudige beweging.

Gepersonaliseerd scherm

Open snel de apps en belangrijkste functies van openR link. Selecteer de widgets die je op het hoofdscherm en achter het stuur wilt zien. In één oogopslag toegang tot alles wat je nodig hebt tijdens je ritjes.

Renault OpenR Link

Aangepaste ervaring

Op basis van je gewoontes geeft openR link met behulp van de slimme functies van Google relevante aanbevolen opties voor navigatie en sfeer.

Renault OpenR Link

Google Maps

Met Google integratie*

Rijd makkelijker en slimmer met de ingebouwde functies van Google Maps. Plan je ritten en het multimediasysteem wijst je de weg.

Beste in zijn klasse

Vind de beste weg met Google Maps ingebouwd. Google Maps helpt je bij het navigeren naar je geselecteerde bestemming met verkeersinformatie die in realtime wordt bijgewerkt, hulp bij wegwerkzaamheden en informatie hoeveel actieradius/kilometers je nog hebt om op je bestemming aan te komen.

Altijd up-to-date

Dankzij het automatische updatesysteem verbetert openR link zich voortdurend. De navigatie van Google Maps staat bekend als zeer betrouwbaar. Deze kaarten zijn altijd up-to-date en zorgen dat jij zorgeloos kunt rijden.

Gewoon elektrisch

Bereid je eenvoudig voor op je elektrische ritten met de elektrische functies van Google Maps. Bekijk alle mogelijke routes op basis van jouw behoeften en vind de laadstations die je onderweg tegenkomt.

Aangepaste navigatie

Renault openR link past zich aan jou aan tijdens het reizen. Profiteer van gepersonaliseerde navigatie dankzij je Google-account: opgeslagen favoriete adressen, navigatiegeschiedenis, aanbevolen routes.

Renault OpenR Link

Google Assistent

Met spraakopdracht*

Gebruik je stem, zodat jij je op de weg kunt blijven concentreren. Bel, ontvang een routebeschrijving, speel muziek af en gebruik geavanceerde voertuigfuncties. Je zegt gewoon “Hey Google!”, en openR link staat tot je dienst.

Voertuigfuncties gebruiken

“Hey Google, schakel over naar de sportmodus!”

Intensiveer en personaliseer je rijbeleving door met je stem voertuigfuncties te gebruiken en relevante informatie te krijgen tijdens het rijden.

Informatie vragen

“Hey Google, waar is het dichtstbijzijnde laadstation?”

Krijg snel antwoord op vragen over bedrijven, laadstations, restaurants en bezienswaardigheden, waaronder openingstijden, verkeersinformatie en routebeschrijvingen.

Bedien je smarthome-apparaten

“Hey Google, schakel de lampen thuis in!” 

Vanuit je Renault eenvoudig en snel smarthome-apparaten bedienen.

Google Play

Download je favoriete apps via Google Play.**

Amazon Music

Luister naar je favoriete playlists en duizenden nummers op Amazon Music.


Easypark

Met de EasyPark-app kun je eenvoudig parkeerplekken vinden, ervoor betalen en je betaalbewijzen downloaden.


Radio

Luister naar al je favoriete radiostations online, rechtstreeks en gratis vanaf één platform.


Spotify

Je favoriete nummers worden nooit meer onderbroken. En je hebt toegang tot vele podcasts en playlists via je multimediasysteem.


… en nog veel meer

Muziek, podcasts, radio, audioboeken en nog veel meer. Neem je favoriete apps mee in de auto!

Veelgestelde vragen

Hoe meld ik me aan voor mijn connected services?

Bij de overdracht van je auto worden je connected services geactiveerd bij de dealer.
 
Ga naar de Renault Connect Store om je aan te melden voor nieuwe services. Sommige zijn rechtstreeks beschikbaar vanaf openR link. Voor andere services moet je de mobiele app van My Renault downloaden.

Heb je hulp nodig? Bekijk dan onze PDF met uitleg.

Hoelang kan ik mijn connected services gebruiken?

Je kunt je connected services 5 jaar gratis gebruiken. Wil je ze verlengen? Kies dan voor onze pakketten om 12 of 36 maanden te verlengen.*

Kan ik openR link gebruiken als ik een iPhone heb?

Ja, je kunt alle openR link-functies gebruiken, of je nu een Android- of Apple-smartphone gebruikt.

Kan ik mijn smartphone koppelen?

Android Auto™ en Apple CarPlay™ werken perfect samen met je openR link-multimediasysteem. Je kunt je mobiel
eenvoudig koppelen. Ook zonder de kabel te gebruiken en te koppelen via Bluetooth.

Kan ik openR link op mijn Renault installeren als mijn auto een ander multimediasysteem heeft?

Nee, dit is helaas niet mogelijk.