Renault Sport Rit 2018 Luxemburg Tour

Deel deze pagina

Zondag 2 september 2018 is de Renault Sport Rit 2018 Luxemburg Tour. Deze tour start bij de Janssen Kerres Renault-vestiging in Heerlen, waar alle Renault Sport-rijders samenkomen en de vele auto’s kunnen bewonderen. Deelnemers met een Renault Sport-auto of een oldtimer zoals een 5GTT,  Alpine etc. zijn van harte welkom. Bij Janssen Kerres worden de deelnemers hartelijk ontvangen met koffie of thee en ze ontvangen een mooie Renault goodiebag. Na ontvangst gaan de deelnemers een prachtige route afleggen richting België en Luxemburg.

Event - Renault Sport 2018 Luxemburg Tour

Planning zondag 2 september 2018
In de ochtend tussen 09:00-10:00 uur wordt er verzameld bij de Janssen Kerres vestiging in Heerlen. Hier is de mogelijkheid om elkaar te begroeten en elkaars auto te bewonderen. Koffie, frisdrank en sanitaire voorzieningen zijn aanwezig. Om 10 uur is er een korte briefing en kan er rustig gestart worden. Iedereen krijgt van te voren een gps route gestuurd die op een smartphone werkt (zowel android als ios).

Route Luxemburg Tour
Vanuit Heerlen rijden we direct de grens over naar Belgie. Via een korte verbinding gaan we zo snel mogelijk door naar Luxemburg waar prachtige bochten, glad asfalt en goedkope brandstof op ons wachten. ‘S middags is er een pauze in Vianden, hier zijn genoeg mogelijkheden om op eigen kosten te eten. Na de pauze vervolgen we onze route door Luxemburg. Prachtige snelle doordraaiers, krappe haarspeldbochten en mooie vergezichten zullen volgen voordat we tussen 18:00-19:00 uur op onze eindbestemming finishen.

Nieuwe Alphine A110
Tijdens de Renault Sport Rit 2018 Luxemburg Tour is de gloednieuwe Alpine A110 ook te bewonderen bij de Janssen Kerres vestiging in Heerlen! Deze prachtige sportwagen is een klassieker in zijn soort. Met de prachtige Alpine velgen, sportieve uitstraling en krachtige motor is dit een puur genot voor de liefhebber van Alpine sports cars.

Aanmelden: renaultsportrit@gmail.com
Heb je een Renault sport of een te gekke oldtimer van vóór het Renault sport tijdperk (zoals een 5GTT, alpine, Clio 16v/williams, 21turbo, etc..)? En heb je zin om met liefhebbers en leuke rit te maken? Meld je dan aan!

  • Aanmelden kan via: renaultsportrit@gmail.com.
  • Vermeld duidelijk met welke auto je wilt deelnemen en of je alleen komt of met een bijrijder.

Kosten:

  • 20 euro per auto

Je krijgt hiervoor:

  • GPS route
  • Profesionele automotive fotograaf: Casper Bijmans media
  • Goodiebag
  • Onvergetelijke dag

Locatie & Tijd

  • Datum: zondag 2 september 2018
  • Tijd: 09:00 uur

Locatie:
Janssen Kerres Renault
Terhoevenderweg 95
6412 ZJ Heerlen

Renault Heerlen

De organisatie van de Renault Sport Rit 2018 Luxemburg Tour verloopt via dit Facebook-event. Janssen Kerres Heerlen is de startlocatie van de tour. Voor vragen of opmerkingen, willen wij u graag verwijzen naar de organisatie van het event. E-mailadres: renaultsportrit@gmail.com.