RENAULT CAPTUR RIVE GAUCHE

Renault Captur Rive Gauche

Série Limitée

Renault introduceert: Renault Captur Rive Gauche

Ontdek de nieuwe Renault Captur Rive Gauche. Rive Gauche oftewel ‘Linkeroever’, verwijst naar het Parijs van een vroeger tijdperk: het Parijs van kunstenaars, schrijvers en filosofen. De Captur Série Limitée Rive Gauche geeft jou dat gevoel weer. De glanzende zwarte details combineren het uitgesproken uiterlijk met een verfijnde, sportieve uitstraling. Het ontwerp is het toonbeeld van Parijse elegantie. Natuurlijk met de moderne en belangrijke functies als hybride aandrijvingen, connected systemen, 16 rijhulpsystemen en tot wel 536 liter bagageruimte. Kies nu de stijl, die perfect past bij jouw persoonlijkheid.

Stap in deze exclusieve wereld

De grille, de aluminium velgen, de bescherming aan de onderkant van de deuren en het Renault-logo zijn voorbeelden van elementen die zijn uitgevoerd in prachtig glanzend zwart. Binnenin zorgt de exclusieve titanium black bekleding voor een zeer luxe uitstraling. Et voilà, een exclusieve wereld, speciaal voor jou.

Krachtige motoren

De Rive Gauche wordt geleverd met de krachtigste motoren die er in de Captur leverbaar zijn. Kies voor de handgeschakelde TCe 140 GPF of voor de Hybrid 145 met automaat.  De TCe 140 GPF is voorzien van een krachtige 1.6 4 cilinder verbrandingsmotor (140 PK). De hybrid is voorzien van een krachtige 1.6 4 cilinder verbrandingsmotor gecombineerd met 2 elektromotoren (145PK).

Meer nieuws

Loading …