Renault bedrijfswagens | nieuwe modellen, producten en diensten

Renault bedrijfswagens
Deel deze pagina

Renault bedrijfswagens opent nieuwe deuren

Renault bedrijfswagens opent nieuwe deuren. Renault vernieuwt het aanbod lichte bedrijfswagens en breidt daarmee het aanbod verder uit. In 2019 introduceerde Renault de nieuwe Master. Nu volgen de nieuwe Kangoo, de nieuwe Express, de nieuwe Trafic Combi en de nieuwe SpaceClass. 

Expertise

Op het gebied van lichte bedrijfswagens en innovatie is Renault al meer dan 120 jaar expert. Ze bieden een vernieuwd en groter aanbod met de nieuwe Kangoo, nieuwe Express en de nieuwe Traffic. Als leider in in lichte bedrijfswagens in Europa bereidt Renault zich voor op een toekomst met  nieuwe producten en diensten voor elektriciteit en waterstof. De innovatie Open Sesame by Renault* van de nieuwe Kangoo is een wereldprimeur.

Daarnaast is Renault sinds 2011 pionier op het gebied van elektrische bedrijfswagens en sinds 2014 ook op het gebied van waterstof. Voor het einde van 2021 introduceert Renault de Master Hydrogen. In samenwerking met Plug Power wil Renault in 2030 een marktaandeel van 30% bereiken in het segment van lichte bedrijfswagens met brandstofcel en waterstoftechnologie. Ook bieden Renault en Plug Power laadoplossingen voor elektrische en plug-in hybride wagenparken.

Tweedelig aanbod

In het segment compacte bestelauto’s biedt Renault met de nieuwe Kangoo en de nieuwe Express een tweedelig aanbod.

  • De nieuwe Kangoo is een bedrijfswagen vol innovatie en heeft daarnaast een atletische en dynamische vormgeving. Innovaties als Open Sesame by Renault en meer comfort en technologieën aan boord zorgen ervoor dat hij een revolutie is in zijn segment.
  • De nieuw Express is een praktische en efficiënte bedrijfswagen. Het design is dynamisch en robuust. De afmetingen zijn ongeëvenaard, hij heeft namelijk de grootste deuropening aan de zijkant in zijn klasse en een groot laadvolume.

Bij de middelgrote bedrijfswagen Trafic versterkt Renault het DNA met een elegant design en meer veiligheid. Nu leverbaar zijn de uitvoeringen voor personenvervoer, deze staan vanaf mei bij de Renault-dealer in de showroom, de bedrijfswagenuitvoering volgt eind 2021.

Aanvullende uitbreiding

Aanvullend op dit nieuwe aanbod breidt Renault het aanbod van op maat gemaakte diensten en oplossingen van Renault Pro+ uit. Deze uitbreiding sluit perfect aan op de nieuwe toepassingen van professionals. Kant-en-klare digitale en connectiviteitsoplossingen worden aangeboden door Renault Pro+. Dit wordt ondersteund door een netwerk van 626 Renault Pro+ organisaties en een netwerken van 400 ombouwers.

Overgang naar emissievrij rijden

Renault biedt een volledig aanbod van producten en diensten om de overgang naar emissievrij rijden te ondersteunen. Als volgt:

De succesvolle Kangoo Z.E. zal worden vervangen door de nieuwe Kangoo E-TECH Electric. Naar verwachting is deze eind 2021 leverbaar. Deze nieuwe Kangoo wordt voorzien van een nieuwe 44 kWh batterij en heeft daarmee een actieradius van 265 km. Daarnaast biedt Renault via dochteronderneming Elexent laadoplossingen voor wagenparken.

Renault bedrijfswagens

*Deze versie is door belastingtechnische regels in Nederland niet verkrijgbaar.