Prijzen nieuwe Renault ZOE Z.E. 50

Deel deze pagina

  •  Prijzen vanaf € 25.390,- (batterijhuur), € 33.590,- (batterijkoop)
  • Voorzien van nieuwe Z.E. 50-batterij met grotere capaciteit van 52 kWh, goed voor 395 km actieradius (WLTP1)
  • Vanaf oktober te bestellen, eind oktober in de showroom

De nieuwe volledig elektrische Renault ZOE is leverbaar voor prijzen vanaf € 25.390,- in combinatie met batterijhuur. Inclusief batterij is de nieuwe Renault ZOE leverbaar vanaf € 33.590,-. De maandelijkse huurkosten van de batterij liggen tussen de € 74,- en € 124,- inclusief BTW, afhankelijk van het gekozen jaarkilometrage. De elektromotor van de nieuwe Renault ZOE wordt gevoed door de Z.E. 50-batterij met een capaciteit van 52 kWh. Daarmee biedt de auto een actieradius van 395 kilometer volgens de officiële WLTP-meting1.

Andere belangrijke eigenschap van de ZOE is de unieke Caméléon-lader waarmee bij een publieke laadpunt met een snelheid tot 22 kW kan worden geladen – aanzienlijk sneller dan bij de concurrentie. Ook nieuw is de CCS-aansluiting voor DC-snelladen (max. 50 kW).

Volwassener uitstraling
De nieuwe ZOE komt volwassener en dynamischer voor de dag. De gehele voorzijde is nieuw ontworpen en wordt gekenmerkt door krachtigere lijnen, nieuwe FULL LED koplampen en een groter Renault-logo waarachter de laadaansluiting is ondergebracht.

“De nieuwe volledig elektrische Renault ZOE is leverbaar voor prijzen vanaf € 25.390,- in combinatie met batterijhuur”

Comfort en ergonomie
De ontwerpers hebben ook veel aandacht besteed aan de afwerking, het comfort en de ergonomie in het interieur. Een belangrijke noviteit van de nieuwe ZOE is het 10” TFT-cluster voor de bestuurder – een hightech feature die al vanaf de basisversie aanwezig is. Het zacht en hoogwaardig aanvoelende materiaal en de matte structuur van het nieuw vormgegeven dashboard dragen bij aan de hoogwaardige sfeer aan boord.

Onder het 7-inch touchscreen van het eveneens standaard aanwezige Renault EASY LINK multimediasysteem bevindt zich een geheel nieuw vormgegeven middenconsole met onder andere een draadloze oplader voor smartphones.

Uniek is de bekleding van het ZEN uitrustingsniveau, die volledig bestaat uit 100% gerecycled materiaal van autogordels, automotive textiel en de vezels van PET flessen.

Lees hier het Persdossier