Janssen Kerres Renault Dealer of the Year 2021

Deel deze pagina

Janssen Kerres is door Renault Nederland uitgeroepen tot Dealer of the Year 2021.

Janssen Kerres is door Renault Nederland uitgeroepen tot Dealer of the Year 2021. De dealer behaalde de hoogste scores op het gebied van Sales, After-Sales en Klanttevredenheid.

Dealer of the Year 2021
Renault organiseert elk jaar de Dealer of the Year-uitreiking. Deze langlopende traditie is een erkenning voor de beste dealer uit het dealernetwerk voor het merk Renault als het gaat om Sales en After-Sales. Ook het thema kwaliteit speelt een belangrijke rol bij deze uitreiking. Dit jaar is deze award, “Dealer of the Year 2021”, uitgereikt aan Janssen Kerres.

Uitdagingen
In 2021 werden dealers voor behoorlijk wat uitdagingen gesteld: van het moeten sluiten van showrooms vanwege Covid, tot het chiptekort bij autofabrikanten. Olaf Janssen, algemeen directeur van Janssen Kerres, geeft aan: “afgelopen jaar was ook een uitdagend jaar voor Janssen Kerres. Een jaar waarin ook veel van onze Limburgse en Brabantse teams is gevraagd. Ondanks de coronaperikelen hebben we er bewust voor gekozen om de 7 teams van Janssen Kerres Renault stabiel te houden, om zo onze klanten de kwaliteitsbeleving te geven die bij de merken Renault en Dacia horen. De continue focus op volume en kwaliteit voor zowel Sales als After-Sales, die verbonden zijn aan deze titel, heeft uiteindelijk geresulteerd dat we de beste Renault dealer van 2021 zijn geworden. Uiteraard is iedereen binnen Janssen Kerres dan ook bijzonder trots op het behalen van de befaamde titel: “Renault Dealer of The Year 2021”. Onze klanten en medewerkers zijn en blijven de belangrijkste ambassadeurs van Janssen Kerres, nu, maar zeker ook in de toekomst!”


Stefan Sellahn Sales Manager Renault&Dacia en Olaf Janssen Algemeen Directeur