Gemeente Heerlen kiest weer voor Janssen Kerres als mobiliteitspartner voor elektrisch rijden

Deel deze pagina

Dienstreizen van Heerlense ambtenaren worden vanaf maandag 4 februari volledig elektrisch uitgevoerd. Wethouder Charles Claessens heeft daarvoor vandaag de sleutels in ontvangst genomen 22 tal volledig elektrisch aangedreven Renault Zoe bij Janssen Kerres Renault in Heerlen.

Het is mooi om te zien dat één van de belangrijkste gemeenten in het verzorgingsgebied van Janssen Kerres een pioniersrol voortzet ten aanzien van nieuwe, duurzame mobiliteit. Een traject dat reeds medio 2012 werd ingezet middels de aanschaf van een 10-tal Citroën C- Zero.

Sinds de aanschaf van de eerste elektrische auto’s voor de Gemeente Heerlen zijn ‘we’ nu bijna 7 jaar verder en tal van ervaringen rijker als het gaat om duurzame mobiliteit. En, zoals dat gaat bij pioniers, was de weg die ons naar vandaag heeft gebracht niet altijd zonder hobbels. In deze 7 jaar heeft de ontwikkeling van de elektrische auto een vogelvlucht genomen, waardoor het vertrouwen in deze vorm van mobiliteit vandaag een vervolgstap krijgt vanuit de Gemeente Heerlen. Het moge duidelijk zijn dat de samenwerking tussen Gemeente Heerlen, Renault en Janssen  Kerres hierdoor nog verder wordt bekrachtigd.