De nieuwe ARKANA: sportief, hybride en ruim

Deel deze pagina

De nieuwe Renault ARKANA: sportief, hybride en ruim

De sportief gelijnde SUV coupé – in Europa gelanceerd. Renault is het eerste merk dat een SUV coupé aanbiedt in een segment dat tot voor kort was voorbehouden aan de premiummerken.

Met de nieuwe ARKANA biedt Renault een SUV van de nieuwste generatie. Een uitgesproken hybride persoonlijkheid, zowel qua stijl als qua motoren. Hij verenigt zijn hoge en comfortabele zitpositie, ruim bemeten interieur en compromisloze bagageruimte met een opvallende en vernieuwende sportieve stijl. Het model belooft een nieuwe kijk op de SUV. Met nog meer emotie en dynamiek, die zijn hoogtepunt zal bereiken in de R.S. Line-uitvoering. Hij doet bovendien geen enkele toegeving op het vlak van veiligheid en behaalde de maximumscore van vijf sterren bij de Euro NCAP-crashtests.

Renault levert de nieuwe ARKANA standaard met de E-TECH Hybrid 145 aandrijflijn. Deze bijzonder efficiënte aandrijftechniek met innovaties uit de Formule 1 levert een vermogen van (105 kW) 143 pk. Mede dankzij het hoge maximumkoppel van de elektromotor dat direct vanaf stilstand beschikbaar is, staat de ARKANA garant voor aansprekende prestaties en bovendien veel rijplezier.

De nieuwe Renault ARKANA beantwoordt aan de sterk uiteenlopende verwachtingen van de internationale markten. Hij bevestigt als geen ander de internationale ambities van Renault Group en diens vermogen om snel nieuwe markten te veroveren. Dit wereldwijde model wordt daarnaast technisch aangepast aan de verschillende markten. In Europa staat de nieuwe ARKANA op het modulaire CMF-B-platform van de Alliantie, net als de jongste generaties van de CLIO en CAPTUR.

Bekijk de ARKANA

De nieuwe Renault ARKANA De nieuwe Renault ARKANA