Renault introduceert Bi-Fuel modellen Clio & Captur

Deel deze pagina

Renault introduceert Bi-Fuel modellen Clio & Captur

Bi-Fuel rijdt veilig en voordelig op een schonere brandstof. Bi-Fuel is al voordeliger vanaf 5.000 kilometer per jaar en zorgt voor een lagere uitstoot van CO2.

Hoe werkt het en wat is het?

Rijden op Bi-Fuel werkt zeer eenvoudig. De auto start op benzine en schakelt dan automatisch over op Bi-Fuel (LPG). En nu gebeurt het: je gaat direct geld besparen. Want elke kilometer die jij aflegt, scheelt weer in de portemonnee. Vooral als je veel kilometers moeten maken per jaar, tikt dat éxtra lekker aan.

Bi-Fuel rijdt super!

Schakel dus ook over, en laat je verleiden door de gloednieuwe Renault-serie op Bi-Fuel. Een schone brandstof die ouderwets zorgt voor pret bij de pomp. Want Bi-Fuel, dat kost je véél minder dan gewone benzine en het rijdt super!

Is je Bi-Fuel tank leeg? Dan koers je gewoon op je benzinetank naar een tankstation en vul je je veilige en sterke Bi-Fuel tank weer gewoon tot de nok toe vol. Even heel weinig afrekenen en go!

De voordelen van Renault op Bi-Fuel (LPG) op een rij

  • Rijden op Bi-Fuel (LPG) is supervoordelig!
  • Aanschafprijs lager dan standaard benzine-uitvoering
  • Lagere CO2-emissie
  • Bi-Fuel tank zit op plek reservewiel, dus geen verlies bagageruimte!
  • Omslagpunt goedkoper rijden ligt al bij 5.000 km per jaar

Clio & Captur B-Fuel

Renault biedt twee van haar nieuwste modellen, de Clio en Captur, aan als Bi-Fuel uitvoering! Klik op onderstaande buttons voor meer informatie!

Renault Clio Renault Captur

Renault clio lease