ZOE Acties

Profiteer van extra voordeel op de nieuwe ZOE.

BEKIJK ACTIES

ZOE Voorraad nieuw

Ontdek onze ruime voorraad nieuwe ZOE modellen.

BEKIJK VOORRAAD NIEUW

ZOE Occasions

Bent u op zoek naar een gebruikte ZOE in goede staat?

BEKIJK OCCASIONS

ZOE proefrit

Plan een proefrit en ervaar de ZOE

PROEFRIT PLANNEN

Ontdek de elektrischeRenault ZOE

Compact en volledig elektrisch, dat is de Renault Zoe

De eerste volledig elektrische hatchback van Renault: Zoe. De Zoe is geschikt voor iedereen en ideaal voor het dagelijkse verkeer. En dat is een ware revolutie! Het resultaat mag gezien worden: de Zoe is een lust voor het oog. Met de compacte en 100 % elektrische Renault ZOE is de ware revolutie begonnen! De ZOE is de eerste auto die geschikt is voor iedereen en ideaal voor in het dagelijkse verkeer. De technologie van morgen die nu al helemaal rekening houdt met u en met het milieu.

Stelt u zich eens voor: steden zonder verkeerslawaai, geen uitstoot van CO2 en stikstofoxide, een stad met een veel betere kwaliteit van leven… U hoeft niet meer in de rij te staan bij de pomp of in de kou staan om te tanken, om uw auto op te laden hoeft u hem alleen maar aan te sluiten, net als een smartphone. Zo houdt u veel meer tijd over voor andere dingen! Kunt u het u voorstellen?

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Renault Zoe bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Renault-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Renault ZOE downloads

Wilt u meer informatie over de Renault ZOE? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerij Ontdek de Renault ZOE

Simpelweg revolutionair

De Zoe biedt hetzelfde bedieningsgemak als een smartphone. Om hem op te laden hoeft u hem alleen maar aan te sluiten. Iemand bellen gaat snel en gemakkelijk dankzij het grote touchscreen of de voice-control. Of lees uw e-mail terwijl u staat te wachten op iemand. Het geïntegreerde r-link navigatie- / multimedia systeem maakt dit allemaal tot kinderspel!

Uitdaging

De Renault Zoe is een toevoeging aan de nieuwe manier van leven die de meesten al hebben omarmd. Een revolutie die, hoewel hij de wereld niet verandert, hier wel aan bijdraagt. En deze revolutie begint nu!

Connected

Via Renault connected services staat u altijd in verbinding met uw Zoe. Een plotselinge onweersbui of omslag van het weer? Schakel via uw smartphone of computer het preconditioneren in zodat de Zoe u warmtelijk zult ontvangen. Ook het starten en stoppen van het opladen kunt u op deze manier instellen. En dit zonder een stap buiten te zetten!

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Ik ben bij Renault Heerlen geholpen door verkoper Ryan Toussaint en de ervaring en service waren 100% compleet.
Van alle informatie voorzien en met een mooie auto de dealer verlaten.

Ian Haagmans - 2019-02-08 03:31
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review