Renault Twizy E-Tech electric

100% elektrisch

Rijklaar v.a.*
€ 12.490

Plug into the positive energy

De Renault Twizy, 100 % elektrisch en mobiel, verandert jouw leven in de stad. Deze tweezitter beschermt jou, is comfortabel, elektrisch aangedreven, open, energiek, grappig en stoer tegelijk. De Twizy is dé perfecte stadsauto.

Snel opladen

Opladen gaat makkelijk en snel. Je hoeft geen speciale installatie te laten plaatsen. De Twizy sluit je gewoon aan op het stopcontact. De batterij is dan binnen 3,5 uur weer vol.

Actieradius tot 100 km

De Twizy E-Tech electric heeft een actieradius van maximaal van 100 km (WLTP). Genoeg om probleemloos door de stad te rijden!

Energiebesparingsmodule

Dankzij de energiebesparingsmodule heb je controle over je energieverbruik en kun je bekijken wat de nog beschikbare actieradius is. Je kunt ook je eco-score berekenen en zuiniger leren rijden.

Kom proefrijden in de Renault Twizy

Wil jij de Elektrische Renault Twizy eens testen? Kom langs en laat je overtuigen door deze leuke vorm van mobiliteit! Laat jouw gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

*Bekijk de voorwaarden

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe kunnen we jou het beste bereiken?
Adres
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gemaakt voor de stad

De Twizy is uniek – en dat geldt zeker ook voor zijn verrassende design. De Twizy heeft vormen die je nooit eerder hebt gezien. Bepalend voor die vormen is de functie: je bent beschermd, maar behoudt alle vrijheid. De switchblade deuren openen verticaal, wat heel handig kan zijn in drukke straten. En dankzij het panoramisch dak van de Twizy heb je een geweldig uitzicht op de stad.

Renault Twizy

Renault Twizy accessoires

Of het nou winterbanden zijn, een beschermhoes, opbergsystemen of handige stoelhoezen: wij hebben alle originele Renault accessoires voor je in huis. Speciaal voor jouw model.

Stap jij in deze Renault Twizy E-Tech electric?

Benieuwd naar de waarde van jouw auto?

Ontdek andere modellen

Loading …