TWIZY E-TECH ELECTRIC Acties

Profiteer van extra voordeel op de nieuwe TWIZY E-TECH ELECTRIC.

BEKIJK ACTIES

TWIZY E-TECH ELECTRIC Voorraad nieuw

Ontdek onze ruime voorraad nieuwe TWIZY E-TECH ELECTRIC modellen.

BEKIJK VOORRAAD NIEUW

TWIZY E-TECH ELECTRIC Occasions

Bent u op zoek naar een gebruikte TWIZY E-TECH ELECTRIC in goede staat?

BEKIJK OCCASIONS

TWIZY E-TECH ELECTRIC proefrit

Plan een proefrit en ervaar de TWIZY E-TECH ELECTRIC

PROEFRIT PLANNEN

Ontdek de 100% elektrische Renault TWIZY E-TECH Electric

RENAULT TWIZY

100% elektrisch

De Renault TWIZY, 100 % elektrisch en mobiel, verandert uw leven in de stad. Deze tweezitter beschermt u, is comfortabel, elektrisch aangedreven, open, energiek, grappig en stoer tegelijk. De TWIZY is dé stadsauto. Het vernieuwende design en de futuristische architectuur omhullen u en geven u de vrijheid! Het is een vernieuwende en complete auto zonder enig compromis tussen comfort en functionaliteit. De stad ligt voor u open! De TWIZY stelt de beste technologie in dienst van het autorijden.

4 redenen om de TWIZY te kiezen

Allereerst heeft de TWIZY ondanks zijn formaat een actieradius van maar liefst 100 km. Daarnaast is hij heel eenvoudig op te laden en heeft hij geen uitstoot. Bovendien is het heel eenvoudig om te parkeren dankzij zijn praktische formaat.

De batterij opladen in 3,5 uur

Opladen gaat makkelijk en snel. U hoeft geen speciale installatie te laten plaatsen. De Renault TWIZY sluit u gewoon aan op het stopcontact. De batterij is dan binnen 3,5 uur weer vol. U houdt de laadstatus van de accu via de boordcomputer in de gaten.

Daarnaast is het mogelijk de actieradius van uw TWIZY te optimaliseren en te vergroten. Dit dankzij de geavanceerde technologieën. Allereerst door middel van energieterugwinning: de automatische versnellingsbak van de Renault TWIZY is gekoppeld aan een systeem voor energieterugwinning. Wanneer u remt of uw voet van het gaspedaal haalt, vergroot u daarmee uw actieradius. Bovendien kunt u de actieradius optimaliseren door middel van de energiebesparingsmodule. Hiermee heeft u de controle over uw energieverbruik en kunt u bekijken wat de nog beschikbare actieradius is. U kunt ook de eco-score berekenen en zuiniger leren rijden.

Proefrit plannenOverzicht vestigingenBekijk onze andere Renault modellen

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Renault TWIZY bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Renault-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Renault TWIZY

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Renault TWIZY E-TECH Electric downloads

Wilt u meer informatie over de Renault TWIZY? Bekijk de brochure en laat u verassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerij Ontdek de Renault TWIZY E-TECH Electric

Tijden veranderen

De nieuwe TWIZY, dé elektrisch aangedreven auto verandert vandaag nog uw leven in de stad. De tweezitter biedt bescherming, comfort en maximale bewegingsvrijheid. TWIZY staat voor energie, openheid, plezier en lef. Met zijn innovatieve design geeft de TWIZY een nieuwe impuls aan de elektrische revolutie. Laat de energie stromen!

Open your mind

Met de TWIZY beweeg u zich op een nieuwe manier door de stad. Dankzij het open ontwerp zit u als bestuurder binnen, maar blijft u in direct contact met uw omgeving, zo mist u niets van wat er buiten gebeurt. Rijden in een TWIZY is volop genieten en een belevenis op zich … exclusief voor TWIZY-fans!

Gemaakt voor de stad

De TWIZY is uniek – en dat geldt zeker ook voor zijn verrassende design. De TWIZY heeft vormen die u nooit eerder hebt gezien. Bepalend voor die vormen is de functie: u bent beschermd, maar behoudt alle vrijheid. De switchblade deuren* openen verticaal, wat heel handig kan zijn in drukke straten. En kijk eens omhoog: het panoramisch dak* van de TWIZY biedt een geweldig uitzicht op de stad.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Vanmorgen hebben we de nieuwe Renault Clio E-tech Hybride gekregen,en hebben al de eerste kilometers gereden,en het beviel ons super.
Bij de oplevering werd ons door Michiel alles goed uitgelegt,en zijn zeer tevreden

Moers - 2020-11-26 01:36
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review