Ontmoet de 100% elektrischeRenault TWIZY Cargo

De unieke Renault TWIZY Cargo, 100% elektrische bedrijfsauto met ruimte

De TWIZY Cargo, 100 % elektrisch en mobiel, verandert je leven in de stad. Deze tweezitter beschermt je, is comfortabel, elektrisch aangedreven, open, energiek, grappig en stoer tegelijk.

De Renault TWIZY-familie breidt uit met een nieuwe versie, die is aangepast voor het vervoer van goederen: de TWIZY Cargo. Dit exemplaar is uitgerust met een kofferbak en een deur aan de achterkant. De TWIZY Cargo laat zien hoe slim, speels en multi-inzetbaar een 100% elektrische bedrijfsauto kan zijn. De TWIZY Cargo biedt:
•  Een kofferbak die de achterste zitplaats vervangt
•  Een ruimte aan de achterkant die bereikbaar is via een afsluitbare deur
•  Keuze uit diverse uitvoeringen

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Renault TWIZY Cargo bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Renault-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Renault TWIZY Cargo downloads

Wilt u meer informatie over de Renault TWIZY Cargo? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerij Ontdek de Renault TWIZY Cargo

Verander je leven

De Renault TWIZY heeft een bagageruimte met een inhoud van 180 liter en een laadvermogen van 75 kg. Dit elektrische model is dus ideaal voor goederenvervoer in de stad. De Renault TWIZY, 100 % elektrisch en mobiel, verandert je leven in de stad. Deze tweezitter beschermt je, is comfortabel, elektrisch aangedreven, open, energiek, grappig en stoer tegelijk. De TWIZY leidt de elektrische revolutie met een super innovatief design.

Volop genieten

Met de TWIZY beweeg je je op een nieuwe manier door de stad. Dankzij het open ontwerp zit je als bestuurder binnen, maar blijf je in direct contact met je omgeving, zo mis je niets van wat er buiten gebeurt. Rijden in een TWIZY is volop genieten en een belevenis op zich … exclusief voor TWIZY-fans!

Praktische Cargo

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Heb in deze Clio gereden.en het beviel super.
Hebben er een gekocht en word over 2 maanden geleverd (Hopelijk)
Kam niet wachten tot hij geleverd word.

Moers - 2020-08-24 02:10
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review