Scroll verder

Ontdek de nieuwe en speelseRenault Twingo

De Renault Twingo, vol rijplezier

Geïnspireerd door jouw leven in de stad. De Renault Twingo zet de klasse van de stadsauto’s op z’n kop. De karaktervolle, volledig nieuwe stadsauto geeft stijl, rijplezier en ruimte een nieuwe betekenis in de compacte klasse. Karaktervol, innovatief, en vooral fun-to-drive. Go anywhere, go everywhere!

De innovatieve kant van de nieuwe Twingo komt terug in vele aspecten, zo is de nieuwe Twingo is voor het eerst beschikbaar als 5-deurs, echter door de verborgen handgrepen achter oogt de nieuwe Twingo als een sportieve 3-deurs.

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Twingo bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Renault-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

renault twingo

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Renault Twingo downloads

Wilt u meer informatie over de Renault Twingo? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerijOntdek de Renault Twingo

Speels & volledig city-proof

Twingo, een moderne stadsauto met oog voor innovatie, gemarkeerd in stijl en architectuur. De nieuwe Twingo is leuk, speels en volledig city-proof! De innovatieve kant van de nieuwe Twingo komt terug in vele aspecten, zo is de nieuwe Twingo is voor het eerst beschikbaar als 5-deurs, echter door de verborgen handgrepen achter oogt de nieuwe Twingo als een sportieve 3-deurs.

Ruimtelijk en wendbaar

Door de achterin geplaatste motor en de wielen op de uiterste hoeken van de auto ontstaat er meer ruimte in het interieur en maakt de nieuw Twingo uiterst wendbaar in het verkeer. Door de wielen op de hoeken van de auto en de motor achterin ontstaat er voor meer ruimte om de voorwielen te draaien. Hierdoor is de nieuwe Twingo in staat te draaien met een draaicirkel van slechts 8,65 meter! Hiermee heeft de Twingo de kleinste draaicirkel in zijn segment en biedt oneindig rijplezier en gemak in de stad en bijvoorbeeld tijdens het parkeren.

Customizable in jouw stijl

Bepaal zelf hoe jouw nieuwe Twingo er uit komt te zien. De kleur van de spiegelkappen, de sierstrips in de grille en de striping over de zijkant, je bepaalt het zelf. Ga je voor rood, blauw of toch liever wit? Speelse, modieuze kleuren een opvallende verschijning, die je gratis kunt aanpassen naar eigen smaak. Ook is hij ruimer, sportiever en wendbaarder dan zijn voorganger.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Uitstekende ervaring met verkoper de heer Johan Winkens van Dacia Sales. Ruimschoots de tijd genomen voor uitleg en alle afspraken correct nagekomen, zelfs een volle tank bij aflevering. Op correcte en vriendelijke wijze geholpen. Alle lof!
Helaas kan ik dat niet beamen bij de aftersales. Vooral de werkplaats heeft nog veel verbeterpunten te gaan. Klantvriendelijkheid kent men hier niet en op een klacht wordt simpelweg niet gereageerd! Jammer.

Van Bruggen Adviesgroep Hrl Kerkr - 2018-09-20 04:33
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review