TRAFIC Acties

Profiteer van extra voordeel op de nieuwe TRAFIC.

BEKIJK ACTIES

TRAFIC Voorraad nieuw

Ontdek onze ruime voorraad nieuwe TRAFIC modellen.

BEKIJK VOORRAAD NIEUW

TRAFIC Occasions

Bent u op zoek naar een gebruikte TRAFIC in goede staat?

BEKIJK OCCASIONS

TRAFIC proefrit

Plan een proefrit en ervaar de TRAFIC

PROEFRIT PLANNEN

Ontdek de robuuste en dynamischeRenault Trafic

De nieuwe Renault Trafic, meer dan alleen een bedrijfswagen

De nieuwe Renault Trafic oogt dynamisch en robuust; het interieur is compleet herzien. De auto moest bovenal weer praktisch en comfortabel worden en in het interieur de beleving van een personenauto benaderen. Hierdoor is een dynamisch en kwalitatief fraai interieur ontstaan met onder meer veertien opbergvakken waar de professional zaken die hij iedere dag gebruikt veilig kan opbergen of neerleggen.

Het front van de nieuwe Renault Trafic oogt eigenzinnig en dynamisch met z’n expressieve, langgerekte koplampen aan weerszijden van een brede grille. Centraal in het front prijkt het kenmerkende, uitvergrote Renault logo dat contrasteert met de zwarte rand boven de grille.

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Renault Trafic bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Renault-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Renault Trafic downloads

Wilt u meer informatie over de Renault Trafic? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerij Ontdek de Renault Trafic

Uw kantoor

Een robuust en dynamisch design, een compleet nieuw interieur, unieke uitrusting en nog efficiëntere motoren: de nieuwe Trafic innoveert op elk vlak. Zijn cabine is een ‘mobiel kantoor’ waarin al uw mobiele apparaten perfect worden geïntegreerd. Handig: hij heeft de grootste laadlengte in zijn klasse. Zijn soepele en bijzonder zuinige motoren zijn voorzien van de beste technologie. Met de nieuwe Trafic profiteert u dagelijks van deze innovaties.

Comfortabel en praktisch

Het interieur van de nieuwe Renault Trafic is ontworpen als een verlengstuk van het kantoor. De cabine bevat allerlei slimme systemen voor uw tablet, laptop en telefoon, om ze aan te sluiten en op te laden. U beschikt in het interieur over 90 liter opbergruimte om al uw spullen te organiseren en binnen handbereik te houden. Innovatief, praktisch en comfortabel… Met de nieuwe Trafic wordt mobiliteit gemakkelijk.

Diverse mogelijkheden

Voor de nieuwe Trafic heeft Renault unieke toepassingen ontwikkeld om de laadruimte nog beter te benutten. Zijn unieke systeem met het luik onder de bijrijdersbank maakt het mogelijk om materiaal te vervoeren met een lengte tot 4,15 meter. Nog meer gebruiksgemak: een inwendige imperiaal en een uitgebreid gamma accessoires… Slim bedacht, de nieuwe Trafic biedt oneindig veel mogelijkheden.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Ik ben bij Renault Heerlen geholpen door verkoper Ryan Toussaint en de ervaring en service waren 100% compleet.
Van alle informatie voorzien en met een mooie auto de dealer verlaten.

Ian Haagmans - 2019-02-08 03:31
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review