Renault Trafic

Diesel

Rijklaar vanaf*
€ 25.330

Voorraadvoordeel tot wel € 1.200

Bestel nu een Trafic uit voorraad en ontvang voordeel tot wel € 1.200*.

Direct uit voorraad leverbaar

Comfort en gebruiksgemak komen perfect samen in de Trafic. Het slim ontworpen interieur omvat onder meer een doorlaadluik in de scheidingswand onder de passagiersstoel. Hierdoor bedraagt de totale laadlengte maar liefst 4,15 m. De rechthoekige vorm van de laadruimte garandeert een optimaal laadvolume van maximaal 8,9 m³ in de L2H2-versie. In het interieur vind je een flinke opbergruimte van 88 liter, een mobile office en al het nodige comfort om te werken waar en wanneer je wilt.

Renault Trafic

Blue dCi 170 motor

Het uitmuntende koppel van 380 Nm en de 170 pk staan garant voor optimaal rijplezier. Kies jij voor een automatische versie met een EDC-zesversnellingsbak met dubbele koppeling of voor een handbediende zesversnellingsbak, voor een echte persoonlijke rijervaring? Hoe dan ook: je verlaagt altijd je CO2-uitstoot met de ingebouwde AdBlue®-technologie en je verlaagt je brandstofverbruik met het Stop & Start-systeem.

Renault Trafic

10 rijhulpsystemen

De nieuwe Trafic is uit te rusten met 10 nieuwe rijhulpsystemen, o.a.: Blind Spot Warning, Adaptive Cruise Control, Lane Departure Warning, noodstopbekrachtiging, noodremassistent, vermoeiheidsdetectie en meer.

Renault Trafic

Optimale laadruimte

Dankzij het doorlaadluik in de scheidingswand heb je een bruikbare laadlengte van maar liefst 4,15 m. Dat is de langste laadlengte in zijn klasse. Daarnaast zorgt de praktische rechthoekige laadruimte voor een geoptimaliseerd laadvolume van maximaal 8,9 m3.

Nu uit voorraad leverbaar

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe kunnen we jou het beste bereiken?
Adres
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Interesse in de Renault Trafic?

Laat jouw gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Bedrijfswagen voor alle beroepen

De Renault Trafic is modulair en kan naar wens worden aangepast met behulp van een uitgebreide reeks opties, accessoires en ombouwmogelijkheden.

Als gesloten bestelwagen is hij beschikbaar in 2 verschillende lengtes, 2 hoogtes en met een laadruimte tussen 5,8 en 8,9 m3. Er is een groot aantal varianten beschikbaar: dubbele cabine, ramen, schuifdeuren, tussenschotten, etc.

Eenvoudig gezegd: kies een platform en vorm hem om tot jouw perfecte-versie. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een grote gekoelde foodtruck of een kipper.

Renault Trafic

Renault Trafic accessoires

Hoe ga jij je werkbus indelen? Bekijk de mogelijkheden om de luidruimte naar jouw smaak in te richten en af te werken. Met beschermhoezen bijvoorbeeld. Maar ook wanneer je vaak een geavanceerde vorm van daktransport nodig hebt. Kortom: haal alles uit jouw Trafic en maak gebruik van onze gepersonaliseerde accessoires.

Stap jij in deze Renault Trafic?

Benieuwd naar de waarde van jouw auto?

Ontdek andere bedrijfswagens

Loading …

*Bekijk de voorwaarden