Ontdek de grootseRenault TRAFIC Passenger

De Renault TRAFIC Passenger, innovatief en ruim

De Renault TRAFIC Passenger biedt innovatieve oplossingen die uw comfort vergroten. De cabine is uitgerust met een houder voor smartphones en tablets en heeft een opbergcapaciteit van 90 liter, waaronder een opbergbak van 54 liter onder de passagiersbank, zodat u al uw spullen gemakkelijk kwijt kunt.

De TRAFIC biedt ruimte en comfort in één auto. De TRAFIC kan maar liefst 9 personen vervoeren en daarnaast kan men wel to 2,15m3 bagage kwijt. Buiten dit alles is de auto ook voorzien van een strak design en een ruime instapmogelijkheid door de riante schuifdeur.

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Renault TRAFIC PPassenger bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Renault-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Renault TRAFIC Passenger downloads

Wilt u meer informatie over de Renault TRAFIC Passenger? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerij Ontdek de Renault TRAFIC Passenger

Comfort

Het comfort en de bestuurderspositie van de nieuwe Renault TRAFIC zijn vergelijkbaar met dat van een MPV. De nieuwe TRAFIC biedt een ongekend rijcomfort dankzij het moderne design van het interieur, de ergonomische bestuurdersstoel en de vele multimediavoorzieningen.

Reisgenot

De nieuwe Renault TRAFIC Passenger nodigt u uit om op pad te gaan… Een robuust design, dynamische lijnen en royale afmetingen om de rit nog comfortabeler te maken. Vrij baan voor flexibiliteit, de ruimte kan worden aangepast aan het meest specifieke gebruik, zakelijk of privé. Nieuwe technologieën ten dienste van uw veiligheid en een soepele en zuinige motor. Reizen wordt een feest.

Innovatief

De nieuwe TRAFIC Passenger zit boordevol innovatieve oplossingen voor uw comfort. Het dashboard is ontworpen om uw tablet en smartphone aan te sluiten en op te laden. Navigatie, achteruitrijcamera… Aan het stuur wordt u voortdurend geholpen door verschillende technologieën. U beschikt in het interieur over 90 liter aan opbergruimte om al uw spullen te organiseren en binnen handbereik te houden. Innovatief, praktisch… In de nieuwe TRAFIC Passenger krijgt het woord ‘comfort’ pas echt betekenis.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Ik mag zeggen dat het garage bedrijf Janssen Kerres uit Maastricht een tien heeft verdient. Hoe ze me geholpen hebben met me doorreis van uit Hilversum naar Frankrijk, waar ik met auto pech terug moest,van uit Arlon in Belgie, naar de eerste beste Renault garage in Nederland. Op vrijdagmiddag half twee, me met spoed te helpen. Het materiaal moest ook nog bestelt worden en zaterdagmorgen om elf uur, me weg weer kon vervolgen naar Frankrijk. Na afspraak van de reparatie kosten .bleek dat het achteraf nog honderd euro goed koper was. Sappho Janssen Kerres
N. Vink , Hilversum.

vink - 2016-08-21 04:29
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review