SCÉNIC Acties

Profiteer van extra voordeel op de nieuwe SCÉNIC.

BEKIJK ACTIES

SCÉNIC Voorraad nieuw

Ontdek onze ruime voorraad nieuwe SCÉNIC modellen.

BEKIJK VOORRAAD NIEUW

SCÉNIC Occasions

Bent u op zoek naar een gebruikte SCÉNIC in goede staat?

BEKIJK OCCASIONS

SCÉNIC proefrit

Plan een proefrit en ervaar de SCÉNIC

PROEFRIT PLANNEN

Ontdek de nieuweRenault SCÉNIC

De nieuwe Renault SCÉNIC, dynamische rijeigenschappen

De nieuwe Renault SCÉNIC wordt gekenmerkt door de opvallende lichtsignatuur, met C-vormige koplampen die in de luxere uitvoeringen zijn voorzien van LED Pure Vision-techniek.

MPV en sensualiteit gaan niet samen? Met zijn 20″ grote wielen, diepe voorruit, unieke carrosserielijn en exclusieve lichtsignaturen voor en achter krijgt de nieuwe Renault SCÉNIC een geheel nieuwe identiteit, waarin design de hoofdrol speelt. Profiteer van de technologieën uit het luxere assortiment, voor zorgeloos, veilig rijplezier. Onze ingenieurs hebben de nieuwe Renault SCÉNIC voorzien van de nieuwste technologieën. MULTI-SENSE en de Color Head-up Display garanderen u een ongekend rijcomfort.

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Renault SCÉNIC bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Renault-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Renault SCÉNIC downloads

Wilt u meer informatie over de nieuwe Renault SCÉNIC? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerij Ontdek de Renault SCÉNIC

Nieuwe visie op MPV

Rijden in de nieuwe Renault SCÉNIC is fantastisch, voor ouders én kinderen. Met zijn vloeiende lijnen en fraaie proporties heeft de nieuwe SCÉNIC een unieke vormgeving. Het licht stroomt binnen door de ver naar voren staande, panoramische voorruit – die het silhouet van deze ruimteauto versterkt. Zijn sensuele lijnen en zijn hoge taille zorgen voor een vloeiend design.

Modern en uniek

De nieuwe Renault SCÉNIC is zoals u: hij gaat zijn eigen gang. De verhoudingen van de carrosserie zijn uniek, mede dankzij zijn 20” ‘tall & narrow’-wielen. Door de lage rolweerstand gaat hij bijzonder zuinig om met brandstof. Renault heeft voor de SCÉNIC een complete lijn nieuwe wielen ontwikkeld. Bijvoorbeeld de Exception Aerodesign, met een aerodynamische look.

Suite

Om het voor de bestuurder en zijn passagiers zo aangenaam mogelijk te maken, beschikt de nieuwe SCÉNIC over talloze slimme voorzieningen. Dankzij het panoramische glazen dak baadt het interieur in het licht. En daar vindt u talloze zaken die het autorijden gemakkelijk maken: Renaults One-touch folding modulariteit bijvoorbeeld, waarmee u met een simpele druk op het touchscreen van het R-LINK 2 Multimedia- en navigatiesysteem (of via de achterklepbediening) de achterstoelen neerklapt.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

wij zijn zeer tevreden over de verkoperadviseur Johan Winkens met de afhandeling van de nieuwe Zoe R135 met inruil van de oude Zoe, zoals de accessoires met het balie medewerkerster Esther Mares.

Bulles WWA - 2020-10-02 08:30
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review