Nieuwe Renault Rafale E-Tech hybrid

Hybride

Een nieuwe benadering van performance

De Rafale, een dynamische, sportieve SUV-coupé. Het design van de Renault Rafale is geïnspireerd op de luchtvaart en weerspiegelt de verfijnde, gestroomlijnde vorm van een vliegtuigromp. De sportback-carrosserie is het resultaat van een uitgebreid ontwerptraject. Het lijnenspel gaat naadloos op in het landschap zonder de harmonie ervan te verstoren.

Nieuwe Renault Rafale E-Tech hybrid
Nieuwe Renault Rafale E-Tech hybrid

E-Tech hybrid tot 1.100 km

De Renault Rafale E-Tech hybrid heeft een E-Tech hybrid -motor met 200 pk (147 kW) en E-Tech 4×4-motor met 300 pk (220 kW) met een rijbereik tot 1.100 km. De Rafale heeft ingebouwde Google services, 984 m² aan OpenR-scherm + head-up display en er zijn méér dan 50 apps beschikbaar.

Nieuwe Renault Rafale E-Tech hybrid

Maximaal rijplezier

Renault heeft het DNA van de Rafale afgestemd op maximaal rijplezier. Rijplezier voor de bestuurder heeft weliswaar prioriteit, maar gaat niet ten koste van het comfort van de passagiers. De nieuwe Rafale deelt deze rijervaring met gezinsleden of vrienden.

Nieuwe Renault Rafale E-Tech hybrid

4Control advanced

Bij lage snelheid stuurt 4Control Advanced de achterwielen tot 5° in de tegenovergestelde richting van de voorwielen. Dit zorgt voor een draaicirkel die vergelijkbaar is met die van een stadsauto. Boven een snelheid van 50 km/u draaien de achterwielen tot 1° in dezelfde richting.

Blijf op de hoogte over de nieuwe Renault Rafale E-Tech hybrid

Wil je op de hoogte blijven over het nieuws rondom de nieuwe Rafale? Laat je gegevens achter.

*Bekijk de voorwaarden

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe kunnen we jou het beste bereiken?
Houd mij op de hoogte per mail*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jij bepaalt het comfort en licht

Deze technologie omvat een enorm panoramisch glazen solarbay®-dak dat naar wens donkerder of lichter wordt. Jij bepaalt zelf hoeveel licht je wilt met behulp van de vier beschikbare opaciteitsstanden – comfort op maat voor jou.

32 geavanceerde rijhulpsystemen

Active Driver Assist combineert de intelligente adaptieve cruisecontrol met Stop & Go functie. Het systeem regelt de snelheid op basis van de toestand van de weg, houdt veilige een afstand aan en zorgt voor rijbaancentrering. In de file laat het systeem de auto automatisch stoppen en starten. Ontdek deze én 31 andere geavanceerde rijhulpsystemen met het Human First-programma in de nieuwe Rafale.

Rafale, sinds 1934

De naam Rafale doet denken aan de wind, maar verwijst ook naar de rijke geschiedenis van Renault in de luchtvaart en naar de Caudron-Renault Rafale in het bijzonder: een eenzits racevliegtuig die in 1934 een snelheidsrecord van 445 km/u haalde.

Stap jij in deze Renault Rafale E-Tech hybrid?

Ontdek andere modellen

Loading …