MEGANE ESTATE E-TECH PLUG-IN HYBRID Acties

Profiteer van extra voordeel op de nieuwe MEGANE ESTATE E-TECH PLUG-IN HYBRID.

BEKIJK ACTIES

MEGANE ESTATE E-TECH PLUG-IN HYBRID proefrit

Plan een proefrit en ervaar de MEGANE ESTATE E-TECH PLUG-IN HYBRID

PROEFRIT PLANNEN

Renault MEGANE Estate E-TECH PLUG-IN HYBRID

De nieuwe MEGANE Estate is nu leverbaar als hybride

Het beste van twee werelden met een unieke rijbeleving. Rij elektrisch met slechts één keer per dag opladen. Schakel in het weekend over op de hybride modus en ga op weg zonder je zorgen te maken over de actieradius. De voordelen van elektrisch rijden met de veelzijdigheid van een hybride!

Een veelzijdige stationwagen

Rij elke dag zonder je zorgen te maken over het brandstofverbruik. Je nieuwe MEGANE Estate E-TECH PLUG-IN HYBRID biedt in de stad een actieradius van tot wel 65 km(1). Vakantieplannen? Zet alle zorgen opzij en schakel tussen de hybride en elektrische aandrijfsystemen. Ga op weg zonder je actieradius te beperken (tot wel 50 km(2) van de actieradius bij gecombineerd gebruik).

Een nieuwe rijervaring

Soepel en stil rijden, een ongeëvenaard reactievermogen, en een nog snellere acceleratie… De nieuwe MEGANE Estate E-TECH PLUG-IN HYBRID combineert een innovatieve versnellingsbak met meerdere modi met de 1,6 liter 160-pk aandrijflijn van de nieuwe generatie voor ongekend rijplezier.

Brandstofbesparing

Dankzij het oplaadbare hybride E-TECH-aandrijfsysteem kun je 100% elektrisch starten en zo het brandstofverbruik verlagen en de CO2-uitstoot tijdens zowel korte als lange ritten beperken (tot wel 70%(2)). Kies voor modus “B” op de versnellingsbak om nog meer brandstof te besparen en nog meer energie terug te winnen.

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Renault MEGANE Estate E-TECH PLUG-IN HYBRID downloads

Foto- en videogalerij Ontdek de Renault MEGANE Estate E-TECH PLUG-IN HYBRID

Multi-sense

Dankzij de drie rijmodi (Pure, MySense en Sport) kun je de sfeer in je stationwagon naar eigen wens aanpassen. Stel de interieurverlichting in en pas het motorgeluid aan zoals jij dat mooi vindt. In de modus PURE kun je volledig elektrisch rijden met snelheden tot 135 km/uur. Ga over op de modus MySense of Sport om te profiteren van de functie E-SAVE en ervoor te zorgen dat het accuniveau minstens 40% is.

Techno-cockpit

Geef de locaties van laadstations weer op de kaart en programmeer de laadbeurten van je accu eenvoudig op het EASY LINK 9,3” touchscreen. Beheer je accuniveau via het personaliseerbare 10,2” bestuurdersscherm en ga gemakkelijk naar onze innovatieve rijhulpsystemen en navigatiegegevens.

Laadkabels en opladen

Maak opladen nog eenvoudiger! Of je nu thuis, op het werk of bij een openbaar laadpunt bent… programmeer de laadbeurt via je MY Renault-account of het EASY LINK-multimediasysteem. Laad je nieuwe MEGANE Estate E-TECH PLUG-IN HYBRID op in slechts 3 uur tijd bij een openbaar laadpunt (16A)*, of in 5 uur tijd met je eigen kabel thuis (10A). Log in op je MY Renault-account om via je je smartphone het accuniveau te bekijken, laadbeurten te programmeren of het passagiersgedeelte van je nieuwe MEGANE Estate E-TECH PLUG-IN HYBRID voor te verwarmen voor een ideale temperatuur.

*De Flexi-lader en Wallbox-kabels zijn leverbaar als optie.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

bedankt voor de goede service en het goed in bouwen van de cruisecontrol het werkt top

Leo - 2018-09-17 01:50
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review