MÉGANE HATCHBACK Acties

Profiteer van extra voordeel op de nieuwe MÉGANE HATCHBACK.

BEKIJK ACTIES

MÉGANE HATCHBACK Voorraad nieuw

Ontdek onze ruime voorraad nieuwe MÉGANE HATCHBACK modellen.

BEKIJK VOORRAAD NIEUW

MÉGANE HATCHBACK Occasions

Bent u op zoek naar een gebruikte MÉGANE HATCHBACK in goede staat?

BEKIJK OCCASIONS

MÉGANE HATCHBACK proefrit

Plan een proefrit en ervaar de MÉGANE HATCHBACK

PROEFRIT PLANNEN

Ontdek de nieuweRenault MÉGANE Hatchback

Ontdek de Renault MÉGANE Hatchback, wake up your passion

Elegante vormen, volbloed karakter, compromisloos; dat is de Renault MÉGANE Hatchback, met zijn gedurfd design en een zelfverzekerde stijl. Met zijn unieke, markante look daagt de MÉGANE u uit om achter het stuur plaats te nemen en een ongekende rijsensatie te beleven.

Met zijn kenmerkende lichtsignatuur en uitgebalanceerde proporties is de MÉGANE Hatchback boven alles een Renault. Hij toont zijn familiebanden door zijn brede schouderlijn en het front dat de nieuwe merkidentiteit van Renault draagt: het grote verticale Renault-logo. De Mégane Hatchback heeft de typerende lichtsignatuur van Renault. Aan de voorzijde in de vorm van C-vormige koplampen, waarvan de omtrek doorloopt tot in de bumper, en aan de achterzijde met verlichting over de volle breedte van de auto, die continu brandt en de breedte van de auto benadrukt.

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Renault MÉGANE Hatchback bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Renault-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Renault MÉGANE Hatchback downloads

Wilt u meer informatie over de Renault MÉGANE? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerij Ontdek de Renault MÉGANE Hatchback

Dynamisch, onderscheidend design

Met zijn kenmerkende lichtsignatuur en uitgebalanceerde proporties is de nieuwe MÉGANE boven alles een Renault. Hij toont zijn familiebanden door zijn brede schouderlijn en het front dat de nieuwe merkidentiteit van Renault draagt: het grote verticale Renault-logo.

Gevoel centraal

De nieuwe MÉGANE herken je in één oogopslag. Zijn altijd brandende LED-achterlichten geven hem een herkenbare signatuur. De uitgesproken 18” wielen* mogen gezien worden. Sportief, opvallend, strijdlustig. Rijden is niet meer hetzelfde. Hier staat het gevoel centraal.

Hightech technologie

Neem plaats in de hightech-cockpit van de nieuwe MÉGANE GT, voorzien van de meest geavanceerde technologie. Pontificaal op de middenconsole bevindt zich het 8,7 inch R-Link 2 multimedia- en navigatiesysteem, uw persoonlijke copiloot. Dankzij het systeem met meervoudige weergave kunt u tegelijkertijd drie verschillende informatiebronnen raadplegen.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Ik mag zeggen dat het garage bedrijf Janssen Kerres uit Maastricht een tien heeft verdient. Hoe ze me geholpen hebben met me doorreis van uit Hilversum naar Frankrijk, waar ik met auto pech terug moest,van uit Arlon in Belgie, naar de eerste beste Renault garage in Nederland. Op vrijdagmiddag half twee, me met spoed te helpen. Het materiaal moest ook nog bestelt worden en zaterdagmorgen om elf uur, me weg weer kon vervolgen naar Frankrijk. Na afspraak van de reparatie kosten .bleek dat het achteraf nog honderd euro goed koper was. Sappho Janssen Kerres
N. Vink , Hilversum.

vink - 2016-08-21 04:29
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review