Renault Master

Diesel of 100% elektrisch

Rijklaar vanaf*
€ 28.990
Financial Lease (p/mnd)*
€ 279

Ruime en sterke bedrijfswagen

Comfort en gebruiksgemak komen perfect samen in de Trafic. Het slim ontworpen interieur omvat onder meer een doorlaadluik in de scheidingswand onder de passagiersstoel. Hierdoor bedraagt de totale laadlengte maar liefst 4,15 m. De rechthoekige vorm van de laadruimte garandeert een optimaal laadvolume van maximaal 8,9 m³ in de L2H2-versie. In het interieur vind je een flinke opbergruimte van 88 liter, een mobile office en al het nodige comfort om te werken waar en wanneer je wilt.

Renault Master

Tot 105 l ruimte

Jouw Master is een mobiel kantoor. Maak gebruik van het ingebouwde multimediasysteem. Koppel je smartphone aan het 7″ touchscreen en je krijgt toegang tot al je favoriete apps. Verder beschik je over een afneembare tablethouder, draadloze inductielader en tot wel 105 liter opbergruimte.

Renault Master

Rijhulpsystemen

We hebben aan alles gedacht om je rijomstandigheden nog verder te verbeteren. Je geniet nog meer van je rit met een uitrusting die is ontworpen om het je véél gemakkelijker te maken met o.a.: Rear View Assistance, Side Wind Assist, Lane Departure Warning, Active Emergency Braking System en parkeersensoren.

Renault Master

Tractieoplossingen

De Master beschikt over slimme tractieoplossingen om op moeilijk begaanbaar terrein te rijden. Voor zowel de voorwielaandrijving (FWD) als achterwielaandrijving (RWD). Met de standaard voorzieningen zoals Extended Grip en Hill Start Assist ben je meester over elke situatie.

Interesse in de Renault Master?

Laat jouw gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Renault Master

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe kunnen we jou het beste bereiken?
Adres
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

100% elektrisch

De Master E-Tech electric heeft een krachtige lithium-ionbatterij met een 100% bruikbare capaciteit van 52 kWh. Dat betekent 204 km (WLTP) lang genieten van stil, emissievrij en elektrisch rijden. 

Een serie geïntegreerde technologieën, zoals remmen met energieterugwinning of de eco-modus, helpen om de actieradius te optimaliseren. Met de snellader bij een openbaar laadstation laad je je voertuig op tot 80% in slechts 2 uurtjes.

En op het werk of thuis is opladen kinderspel met de lader van 7 kW. Sluit de Master E-Tech electric eenvoudig aan en je laadt je auto binnen 9,5 uur op tot 100% van de actieradius.

Renault Master

Renault Master accessoires

Hoe ga jij je werkbus indelen? Bekijk de mogelijkheden om de luidruimte naar jouw smaak in te richten en af te werken. Met beschermhoezen bijvoorbeeld. Maar ook wanneer je vaak een geavanceerde vorm van daktransport nodig hebt. Kortom: haal alles uit jouw Master en maak gebruik van onze gepersonaliseerde accessoires.

Stap jij in deze Renault Master?

Benieuwd naar de waarde van jouw auto?

Ontdek andere bedrijfswagens

Loading …

*Bekijk de voorwaarden