MASTER Z.E. Acties

Profiteer van extra voordeel op de nieuwe MASTER Z.E..

BEKIJK ACTIES

MASTER Z.E. proefrit

Plan een proefrit en ervaar de MASTER Z.E.

PROEFRIT PLANNEN

Renault MASTER Z.E.

100% elektrisch leveren met de nieuwe Renault MASTER Z.E. 

Overal waar u zich bevindt, kunt u de MASTER Z.E. eenvoudig opladen. Zijn efficiënte elektromotor profiteert van een nieuwe generatie Z.E. Batterij, uitgerust met geoptimaliseerd elektronisch management. Met dank aan de My Z.E. Applicatie, heeft u toegang tot My Z.E. waarbij u verbinding kunt maken met uw smartphone of computer om het bereik van uw MASTER Z.E. te bekijken. Met de Web Simulator-pagina kunt u het rijbereik simuleren in verschillende rijsituaties waarbij de benodigde oplaadtijd wordt getoond. Hierdoor kunt u met een vertrouwd gevoel de weg op.

Voor elk project een juiste maatvoering. Niets houdt u tegen met een van de versies van de MASTER Z.E. De bestelwagens bieden u een laadvolume van 8 tot 13m3 , een laadvermogen tot wel 1100 kg, achterdeuren en een schuifdeur, alles om laden en lossen gemakkelijker te maken. De platformcabine versies maken een groot aantal ombouwen mogelijk. Doordat de MASTER Z.E. verkrijgbaar is in verschillende versies, past de MASTER Z.E. zich aan al uw behoeften aan en is het uw ideale partner in de stedelijke gebieden.

Ontvang tot € 5.000,- subsidie

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Renault MASTER Z.E. bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Renault-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Proefrit plannen

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Renault MASTER Z.E. downloads

Wilt u meer informatie over de Renault MASTER Z.E.? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerij Ontdek de Renault MASTER Z.E.

Nieuwe Master Z.E.

Met de nieuwe MASTER Z.E. worden je ritten extra fijn. Het expressieve ontwerp is uitermate geschikt voor leveringen in de stad en in woonwijken en zorgt ervoor dat je efficiënter wordt. Met de nieuwe MASTER Z.E. worden je ritten extra fijn. Het expressieve ontwerp is uitermate geschikt voor leveringen in de stad en in woonwijken en zorgt ervoor dat je efficiënter wordt.

 

Juiste maatvoering

Niets houdt u tegen met een van de versies van de MASTER Z.E. De bestelwagens bieden u een laadvolume van 8 tot 13m3, een laadvermogen tot wel 1100 kg, achterdeuren en een schuifdeur, alles om laden en lossen gemakkelijker te maken. De platformcabine versies maken een groot aan ombouwen mogelijk. Doordat de MASTER Z.E. verkrijgbaar is in verschillende versies, past de MASTER Z.E. zich aan al uw behoeften aan en is het uw ideale partner in de stedelijke gebieden.

100% bereik gecontroleerd

De MASTER Z.E. heeft een realistisch bereik van 120km(1). Met de Z.E. Trip applicatie(2), kunt u via het Renault multimedia R-LINK Evolutionsysteem, eenvoudig laadpalen langs uw route vinden en hun beschikbaarheid bekijken. Met de Z.E. Pass(3), heeft u toegang tot veel oplaadpalen en kunt u gemakkelijk betalen met een kaart of een smartphone-app. Zo simpel is het.

1. Regeneratief remmen: de batterij wordt opgeladen als u uw voet van het gaspedaal haalt of als u op het rempedaal drukt.
2. Efficiëntere banden: de lage rolweerstand van de banden dragen bij aan het behoud van uw rijbereik zonder uw wegligging of remvermogen te verminderen.
3. Econometer: het dashboard geeft aan of u zich in een energie-verbruikende- of regeneratiefase bevindt.
4. Eco-modus: wanneer u dit activeert, regelt uw motor dat u verder kunt reizen dan normaal (minder abrupte acceleratie en maximale snelheid van 80 km/u).
5. Connected services: met My Z.E. Service (2), raadpleegt u de laadtoestand van uw voertuig op afstand.
6. Elektrische standverwarming: programmeer de verwarming of airconditioning terwijl het voertuig nog wordt opgeladen. 7. 7kW-lader: laad de accu op in slechts 6 uur.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Ik mag zeggen dat het garage bedrijf Janssen Kerres uit Maastricht een tien heeft verdient. Hoe ze me geholpen hebben met me doorreis van uit Hilversum naar Frankrijk, waar ik met auto pech terug moest,van uit Arlon in Belgie, naar de eerste beste Renault garage in Nederland. Op vrijdagmiddag half twee, me met spoed te helpen. Het materiaal moest ook nog bestelt worden en zaterdagmorgen om elf uur, me weg weer kon vervolgen naar Frankrijk. Na afspraak van de reparatie kosten .bleek dat het achteraf nog honderd euro goed koper was. Sappho Janssen Kerres
N. Vink , Hilversum.

vink - 2016-08-21 04:29
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review