KANGOO Acties

Profiteer van extra voordeel op de nieuwe KANGOO.

BEKIJK ACTIES

KANGOO Voorraad nieuw

Ontdek onze ruime voorraad nieuwe KANGOO modellen.

BEKIJK VOORRAAD NIEUW

KANGOO Occasions

Bent u op zoek naar een gebruikte KANGOO in goede staat?

BEKIJK OCCASIONS

KANGOO proefrit

Plan een proefrit en ervaar de KANGOO

PROEFRIT PLANNEN

Uw visitekaartje, dat is deRenault KANGOO

RENAULT KANGOO

Visitekaartje van uw bedrijf

Uw auto is in de eerste plaats een stuk gereedschap, maar ook een visitekaartje voor uw bedrijf. Daarom is de Renault KANGOO in een nieuw jasje gestoken. En er is nog meer. Renault heeft ook bijzondere aandacht besteed aan de kwaliteit en het comfortniveau. Alles om u thuis te laten voelen in uw auto en om u optimaal uw werk te kunnen laten verrichten.

Liever elektrisch? Bekijk de KANGOO E-TECH Electric.

Gemakkelijk plannen

De KANGOO vergemakkelijkt het inplannen van uw routes met allerlei nieuwe technologieën. Inparkeren wordt veel makkelijker met behulp van de camera aan de achterkant van uw auto, waarvan het beeld doorgegeven wordt naar het ingebouwde scherm aan de achterkant van de zonneklep.

Ombouwmogelijkheden

Bovendien is er dankzij de op maat gemaakte ombouwmogelijkheden altijd wel een uitvoering die past bij uw bedrijf. Bent u koerier, serveert u streetfood of zit u in de cateringbusiness? Er zijn speciale oplossingen voor:

  • Pakketten bezorgen
  • Foodtrucks voor evenementen
  • Koelunits of temperatuurisolatiecellen

Of doet u klussen in de bouw, structurele en secundaire werkzaamheden, landschapsarchitectuur of andere specifieke werkzaamheden? Ook daarvoor zijn op maat gemaakte oplossinge:.

  • Dubbele cabine
  • Rijdende werkplaats en laadbak
  • Pick-up

Of misschien zit u in het personenvervoer? De KANGOO en Grand KANGOO zijn leverbaar voor het vervoer van mensen met beperkte mobiliteit. De KANGOO is zowel voor lange reizen als korte dagelijkse ritten volledig gemaakt op de specifieke behoeftes van u en uw passagiers. u kunt maximaal 5 personen vervoeren, waaronder een rolstoelpassagier. Kies uit 2 versies: KANGOO en Grand KANGOO.

Proefrit plannenOverzicht vestigingenLiever leasen? Neem contact op

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Renault KANGOO bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Renault-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Renault KANGOO

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Renault KANGOO downloads

Wilt u meer informatie over de Renault KANGOO? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerij Ontdek de Renault KANGOO

Motoren

Met de nieuwe energy-motoren met stop & start-technologie, die garant staan voor de beste verhouding tussen brandstofverbruik en CO2 -uitstoot op de markt, rijdt u altijd tegen zo laag mogelijke kosten. Doormiddel van het standaard ESC (Electronic Stability Control) systeem met Hill- start assist en de ‘Extended Grip’-techniek , is de KANGOO ook inzetbaar op moeilijk begaanbaar terrein.

Kwaliteit

De grille en het dashboard geven de Renault KANGOO een moderne, robuuste uitstraling. Het krachtige ontwerp zorgt voor een verhoogde kwaliteitsbeleving.

Doelgericht

Wat is, elke dag opnieuw, het belangrijkst? Snel en efficiënt rijden, om overal op tijd te kunnen leveren! De KANGOO heeft een uitstekend navigatiesysteem dat u daarbij helpt, ook in het stadscentrum. De zijschuifdeuren en de 180° openende achterdeuren bieden makkelijk toegang tot de laadruimte. Efficiënter kan niet.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

wij zijn zeer tevreden over de verkoperadviseur Johan Winkens met de afhandeling van de nieuwe Zoe R135 met inruil van de oude Zoe, zoals de accessoires met het balie medewerkerster Esther Mares.

Bulles WWA - 2020-10-02 08:30
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review