Renault Kangoo

Renault Kangoo

Benzine, diesel of 100% elektrisch

Rijklaar vanaf*
€ 18.395

Voorraadvoordeel tot wel € 800

Bestel nu een Renault Kangoo uit voorraad en ontvang voordeel tot wel € 800*.

Uitgeroepen tot ‘Bestelauto van het Jaar 2023’

De Renault Kangoo E-Tech electric is door bedrijfswagenexperts uitgeroepen tot ‘Bestelauto van het Jaar 2023’. De uitvoering met verbrandingsmotor werd eerder al uitgeroepen tot ‘International Van of the Year 2022’.

Werk je veel in de stad? Dan is de Renault Kangoo voor jou de juiste keus als bedrijfswagen. Hij is compact én heeft een flink laadvermogen van 3,3 m3. Zo heb je genoeg ruimte voor je materiaal en kun je je bedrijfswagen door zijn praktische afmetingen altijd makkelijk parkeren.

Renault Kangoo

Werkt makkelijker

De Kangoo vergemakkelijkt het inplannen van jouw routes met allerlei nieuwe technologieën. Inparkeren wordt makkelijker met behulp van de camera aan de achterkant, waarvan het beeld doorgegeven wordt naar het ingebouwde scherm aan de achterkant van de zonneklep.

Renault Kangoo

Laadvolume 3,3 m³

De Kangoo voldoet aan al jouw dagelijkse behoeften. Met een laadvolume van maar liefst 3,3 m³ vinden gereedschap, materialen en andere goederen gemakkelijk hun plek in de laadruimte van de nieuwe Kangoo.

Renault Kangoo

Tot 20 rijhulpsystemen

De Kangoo is leverbaar tot maar liefst 20 innovatieve rijhulpsystemen. Zoals Easy Park Assist, waarmee je automatisch inparkeert. Of Rear View Assist waardoor je als ondernemer nooit mist wat er achter je gebeurt.

Interesse in de Renault Kangoo?

Laat jouw gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Renault Kangoo Van

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe kunnen we jou het beste bereiken?
Adres
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

100% elektrisch

Plan eenvoudig je dagelijkse ritten. De Kangoo E-Tech electric heeft de nieuwste lithium-ionbatterij met een 100% bruikbare capaciteit van 45 kWh. Wil je grote prestaties of extra veel ruimte? Gelukkig hoef je niet te kiezen. Omdat de batterij onder de vloer is geplaatst, maakt de Kangoo E-Tech electric optimaal gebruik van zijn laadvolume.

Opladen gaat zeer eenvoudig met de lader van 11 kW. Je laadt de auto volledig op 3 uur en 50 minuten. Sluit daarvoor je Kangoo E-Tech electric aan op een standaard laadpunt. Heb je haast? Kies dan voor de 22 kW AC / 80 kW DC* versie. 30 minuten is dan genoeg om tot 170 km van je actieradius terug te krijgen.

Renault Kangoo accessoires

Hoe ga jij je werkbus indelen? Bekijk de mogelijkheden om de luidruimte naar jouw smaak in te richten en af te werken. Met beschermhoezen bijvoorbeeld. Maar ook wanneer je vaak een geavanceerde vorm van daktransport nodig hebt. Kortom: haal alles uit jouw Kangoo en maak gebruik van onze gepersonaliseerde accessoires.

Stap jij in deze Renault Kangoo?

Benieuwd naar de waarde van jouw auto?

Ontdek andere bedrijfswagens

Loading …

*Bekijk de voorwaarden