Renault Grand Scenic

Benzine of diesel

Rijklaar vanaf*
€ 38.190

De MPV met 7 zitplaatsen

Met zijn aerodynamische, moderne en stijlvolle lijnen valt de Renault Grand Scenic direct op. De ruime MPV wordt standaard geleverd met grote 20″ wielen, heeft aluminium dakdragers met een matte afwerking en verticale achterlichten met een 3D-effect.

Renault Grand Scenic

MPV met automaat

De EDC-automaat combineert het comfort van een automatische versnellingsbak met het reactievermogen en de zuinigheid van een handgeschakelde versnellingsbak. Deze zuinige automaat heeft 7 versnellingen en biedt altijd perfectie en souplesse.

Renault Grand Scenic

R-LINK 2-tablet

Bedien eenvoudig alle hoogstaande technologieën van de Grand Scenic. Gebruik het touchscreen om te navigeren, te bellen of een e-mail te sturen met een opdracht via spraakherkenning.

Renault Grand Scenic

One-Touch-Module

Moet je lange of grote spullen vervoeren? Geen probleem met de Grand Scenic. Klap de stoelen met één druk op de knop neer en je profiteert van een vlakke laadvloer en een ongekende laadlengte.

Stap in de Renault Grand Scenic met extra voordeel

Benieuwd of jouw gezin in de Grand Scenic past? Kom vrijblijvend proefrijden en laat je overtuigen door deze ruimste MPV. En, de Grand Scenic is nu extra voordelig. Wil je alvast een inruilvoorstel ontvangen? Laat jouw gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

*Bekijk de voorwaarden

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe kunnen we jou het beste bereiken?
Adres
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Trekgewicht tot 1500 kilo

De Scenic is een echte familiewagen. Ook aan laadruimte kom je niet tekort, met maar liefst 718 liter met een volledig vlakke laadvloer. Bovendien is hij verkrijgbaar met 5 of 7 zitplaatsen en biedt veel comfort en ontzettend veel ruimte. De Grand Scenic heeft een trekgewicht van maximaal 1500 kilo. Dit is het maximaal toelaatbaar aanhangergewicht (geremd). Ideaal voor vakanties met caravan!

Renault Grand Scenic accessoires

Of het nou winterbanden zijn, een stoere haaienvin-antenne, een oersterke trekhaak of handige stoelhoezen: wij hebben alle originele Renault accessoires voor je in huis. Speciaal voor jouw model.

Stap jij in deze Renault Grand Scenic?

Benieuwd naar de waarde van jouw auto?

Ontdek andere modellen

Loading …