Renault Clio

Nieuwe Renault Clio E-Tech full hybrid

Benzine of Hybride

Rijklaar vanaf*
€ 22.950

Same love, new energy

De Renault Clio is al vijf generaties lang een van de meest emblematische modellen op de markt en heeft een flinke dosis nieuwe energie gekregen. De nieuwe Renault Clio E-Tech full hybrid. Ontdek het nieuwe design, de sportieve look van de esprit Alpine-versie en het het ultiem comfort mede dankzij het gebruik van biologische materialen. De E-Tech full hybrid aandrijving van 145 pk rijdt tot wel 80% elektrisch in de stad met een actieradius tot maar liefst 900 km. De auto beschikt over een zelfopladende batterij.

9,3″ multimediascherm

Met Easy Link geniet je maar liefst 3 jaar gratis van TOMTOM-navigatie, inclusief Google zoekopdrachten, automatische updates en informatie over brandstofprijzen. Op het centrale scherm en via de stuurwielbediening heb je toegang tot de apps op je smartphone via Android Auto™ en Apple CarPlay™

E-Tech full hybrid 145 pk

Een geheel nieuwe rijervaring met frisse kracht – zuinig en stil. Deze zelfopladende hybride aandrijving is responsief én efficiënt. Tot 80% elektrisch rijden in de stad met een totale actieradius tot 900 km. Geen stopcontact nodig: de batterij laadt op tijdens het vertragen en afremmen.

Ultiem comfort

De Renault Clio E-Tech full hybrid biedt een perfecte balans tussen passagierscomfort en bagageruimte. Je kunt de indeling aanpassen aan jouw behoeften. Wissel in een handomdraai van een comfortabele 391 liter naar een surplus aan laadruimte van maar liefst 1069 liter door alle 3 stoelen neer te klappen.

De nieuwe Renault Clio E-Tech full hybrid is vanaf nu te bestellen

De nieuwe Renault Clio is vanaf nu te bestellen met voordeel tot € 500. Neem contact op voor meer informatie!

*Bekijk de voorwaarden

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe kunnen we jou het beste bereiken?
Adres
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

20 geavanceerde rijhulpsystemen

Maak een verschil met de lage CO₂-uitstoot en een brandstofverbruik dat is teruggedrongen tot 4,1 liter/100 km. 4 camera’s leveren een 360° beeld van de omgeving, rondom je Clio E-Tech full hybrid op het centrale scherm. Verder beschikt de Clio over Adaptive Cruise Control, Active Emergency Braking en 17 andere geavanceerde rijhulpsystemen met het Human First-programma.

Renault Clio

Renault Clio accessoires

Of het nou winterbanden zijn, een stoere haaienvin-antenne, een oersterke trekhaak of handige stoelhoezen: wij hebben alle originele Renault accessoires voor je in huis. Speciaal voor jouw model.

Stap jij in deze Renault Clio E-Tech full hybrid?

Benieuwd naar de waarde van jouw auto?

Ontdek andere modellen

Loading …