CLIO ESTATE Acties

Profiteer van extra voordeel op de nieuwe CLIO ESTATE.

BEKIJK ACTIES

CLIO ESTATE Voorraad nieuw

Ontdek onze ruime voorraad nieuwe CLIO ESTATE modellen.

BEKIJK VOORRAAD NIEUW

CLIO ESTATE Occasions

Bent u op zoek naar een gebruikte CLIO ESTATE in goede staat?

BEKIJK OCCASIONS

CLIO ESTATE proefrit

Plan een proefrit en ervaar de CLIO ESTATE

PROEFRIT PLANNEN

Maak kennis bij Janssen Kerres met deRenault CLIO Estate

De Renault CLIO Estate, onweerstaanbaar en veel rijgenot 

De nieuwe Renault CLIO Estate heeft een nog krachtiger design, nieuwe lichtunits met LED-technologie, een nieuwe grille, nieuwe wielen en verkrijgbaar in de nieuwe kleuren: Rouge Intense, Gris Titanium, Bleu Iron en Blanc Nacré. Uiteraard zijn de allerlaatste geavanceerde connectiviteits- en innovatieve systemen toegevoegd aan de auto én een uitgebreider motorenprogramma. 

De CLIO Estate heeft een verleidelijk en krachtig design met het karakter van een sportauto. Een sterke en vriendelijke persoonlijkheid. Onweerstaanbaar.. Daarbij is de nieuwe CLIO Estate bijzonder veilig. Renault is toonaangevend op het gebied van veiligheid. De voorbeeldige wegligging, het krachtige remsysteem en de rijhulpsystemen. De Renault CLIO Estate wekt vertrouwen. En vertrouwen draagt bij aan zorgeloos rijplezier!

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Renault CLIO Estate bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Renault-showrooms. Onze verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Renault CLIO Estate downloads

Wilt u meer informatie over de Renault CLIO Estate? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerij Ontdek de Renault CLIO Estate

Dynamisch design

De Renault CLIO roept sensualiteit en verlangen op, een auto om verliefd op te worden. De CLIO Estate is een uitbreiding op het design, het maakt de auto nog praktischer, maar nog steeds is de conceptcar duidelijk herkenbaar in de lijnen en rondingen.

Krachtig en veilig

Een sterke en vriendelijke persoonlijkheid. Onweerstaanbaar, dat is de nieuwe CLIO Estate. In de nieuwe CLIO Estate is iedereen veilig. Renault is toonaangevend op het gebied van veiligheid. De voorbeeldige wegligging, het krachtige remsysteem en de rijhulpsystemen. De CLIO Estate wekt vertrouwen. En vertrouwen draagt bij aan zorgeloos rijplezier! Een sterke persoonlijkheid!

Praktisch en comfortabel

De CLIO biedt de inzittende een moderne, uitnodigende, praktische en vooral mooie en comfortabele ruimte! Daarnaast biedt de CLIO Estate natuurlijk nog meer ruimte, gemak en is nog praktischer voor de bagage.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Uitstekende ervaring met verkoper de heer Johan Winkens van Dacia Sales. Ruimschoots de tijd genomen voor uitleg en alle afspraken correct nagekomen, zelfs een volle tank bij aflevering. Op correcte en vriendelijke wijze geholpen. Alle lof!
Helaas kan ik dat niet beamen bij de aftersales. Vooral de werkplaats heeft nog veel verbeterpunten te gaan. Klantvriendelijkheid kent men hier niet en op een klacht wordt simpelweg niet gereageerd! Jammer.

Van Bruggen Adviesgroep Hrl Kerkr - 2018-09-20 04:33
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review