Scroll verder

Renault Captur

De nieuwe Renault Captur, geniet van het moment

Geïnspireerd door jouw avonturen. De Renault Captur; Capture Life. De eerste Urban Crossover van Renault, met het karakter en de robuustheid van een SUV, de ruimte en flexibiliteit van een MPV en het rijplezier van een compacte hatchback.

Een uiterst handige en stijlvolle auto, customizable en met een flexibel interieur. Klaar voor de alledaagse ritjes én voorbereid op al uw avontuurlijke uitstapjes. De Renault Captur is bijzonder elegant. Zachte en vloeiende lijnen zorgen voor een ideale balans met het stoere karakter van de auto. De nieuwe Renault Captur biedt het beste van drie werelden:

  • De expressieve stijl en de rijpositie van een SUV
  • De ruimte en de modulariteit van een MPV
  • De wendbaarheid en het rijplezier van een compacte hatchback.

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Renault Captur bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Renault-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Renault Captur downloads

Wilt u meer informatie over de Renault Captur? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerijOntdek de Renault Captur

Crossover voor elke levensstijl

De Renault Captur; Capture Life. De eerste Urban Crossover van Renault, met het karakter en de robuustheid van een SUV, de ruimte en flexibiliteit van een MPV en het rijplezier van een compacte hatchback. De Captur is een crossover voor elke levensstijl.

Explore life

De nieuwe Renault Captur biedt het beste van drie werelden, de expressieve stijl en de rijpositie van een SUV, de ruimte en de modulariteit van een MPV, de wendbaarheid en het rijplezier van een compacte hatchback.

Ontdekkingsreis

Hoe geavanceerder de uitrusting, hoe beter u het gebied kunt verkennen. Elk gebied. Om uw ritten gemakkelijker te maken (zelfs de meest avontuurlijke), heeft de Renault Captur aan alles gedacht: van Renault R-link, het online navigatie- en multimediasysteem met touch screen en voice control, tot de krachtige motoren met hill-start assist, zipper wisselbare stoelbekleding of de handsfree card… Fijne ontdekkingsreis!

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Uitstekende ervaring met verkoper de heer Johan Winkens van Dacia Sales. Ruimschoots de tijd genomen voor uitleg en alle afspraken correct nagekomen, zelfs een volle tank bij aflevering. Op correcte en vriendelijke wijze geholpen. Alle lof!
Helaas kan ik dat niet beamen bij de aftersales. Vooral de werkplaats heeft nog veel verbeterpunten te gaan. Klantvriendelijkheid kent men hier niet en op een klacht wordt simpelweg niet gereageerd! Jammer.

Van Bruggen Adviesgroep Hrl Kerkr - 2018-09-20 04:33
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review