CAPTUR PLUG-IN HYBRID Acties

Profiteer van extra voordeel op de nieuwe CAPTUR PLUG-IN HYBRID.

BEKIJK ACTIES

CAPTUR PLUG-IN HYBRID Voorraad nieuw

Ontdek onze ruime voorraad nieuwe CAPTUR PLUG-IN HYBRID modellen.

BEKIJK VOORRAAD NIEUW

CAPTUR PLUG-IN HYBRID Occasions

Bent u op zoek naar een gebruikte CAPTUR PLUG-IN HYBRID in goede staat?

BEKIJK OCCASIONS

CAPTUR PLUG-IN HYBRID proefrit

Plan een proefrit en ervaar de CAPTUR PLUG-IN HYBRID

PROEFRIT PLANNEN

Renault CAPTUR Plug-in Hybrid

Renault CAPTUR E-Tech Plug-In Hybrid: deze oplaadbare hybride zorgt voor ongekend rijplezier

Ongekend rijplezier

Het reactievermogen van een elektrische auto in een hybride auto? De nieuwe Renault CAPTUR Plug-in Hybrid activeer je met een druk op de start-knop altijd 100% elektrisch. De CAPTUR accelereert net zo snel als een volledig elektrische auto. U profiteert zo van maximaal rij-plezier en comfort.

In de stad en ver daarbuiten

Dankzij de dubbele aandrijving kun je doordeweeks tot bijna 65 km elektrisch in de stad rijden om daarna over te stappen op de hybride modus. Bijvoorbeeld voor de uitstapjes in het weekend.

Elektrische expertise in jouw nieuwe CAPTUR

Vertrouw op uw nieuwe CAPTUR Plug-In Hybrid. Renault heeft immers al 10+ jaar ervaring met elektrische auto‘s. Profiteer nu ook van schoon rijden en een beperkt brandstofverbruik, dankzij de innovatieve versnellingsbak en de technologie om energie terug te winnen, die is geïnspireerd op onze lange ervaring in de Formule 1-wereld.

Laat u verrassen door de nieuwe Renault CAPTUR E-tech Plug-in Hybrid bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend alvast een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Renault-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Captur e-tech

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Renault CAPTUR Plug-in Hybrid downloads

Wilt u meer informatie over de Renault CAPTUR Plug-in Hybrid? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerij Ontdek de Renault CAPTUR Plug-in Hybrid

Ongekend rijplezier

Het reactievermogen van een elektrische auto in een hybride auto? De nieuwe CAPTUR Plug-in Hybrid activeert u met een druk op de start-knop altijd 100% elektrisch. De CAPTUR accelereert net zo snel als een volledig elektrische auto. U profiteert zo van maximaal rij-plezier en comfort.

In de stad en ver daarbuiten

Dankzij de dubbele aandrijving kunt u doordeweeks tot bijna 65 km elektrisch in de stad rijden om daarna over te stappen op de hybride modus. Bijvoorbeeld voor de uitstapjes in het weekend.

Elektrische expertise in jouw nieuwe CAPTUR

Vertrouw op uw nieuwe CAPTUR Captur E-tech. Renault heeft immers al 10+ jaar ervaring met elektrische auto‘s. Profiteer nu ook van schoon rijden en een beperkt brandstofverbruik, dankzij de innovatieve versnellingsbak en de technologie om energie terug te winnen, die is geïnspireerd op onze lange ervaring in de Formule 1-wereld.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Maandag mijn nieuwe Clio mogen afhalen bij janssen kerres kerkrade.
Zeer klantvriendelijk behandeld en genoeg uitleg gekregen over de nieuwe auto van Brenda. Ook de aankoop was deskundig en naar tevredenheid afgehandeld door Hans.
Een klein feestje hebben jullie er van gemaakt. Toppie !
Dank jullie Hans en Brenda.

john - 2019-11-28 08:22
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review