ZOE E-TECH ELECTRIC Acties

Profiteer van extra voordeel op de nieuwe ZOE E-TECH ELECTRIC.

BEKIJK ACTIES

ZOE E-TECH ELECTRIC Voorraad nieuw

Ontdek onze ruime voorraad nieuwe ZOE E-TECH ELECTRIC modellen.

BEKIJK VOORRAAD NIEUW

ZOE E-TECH ELECTRIC Occasions

Bent u op zoek naar een gebruikte ZOE E-TECH ELECTRIC in goede staat?

BEKIJK OCCASIONS

ZOE E-TECH ELECTRIC proefrit

Plan een proefrit en ervaar de ZOE E-TECH ELECTRIC

PROEFRIT PLANNEN

Ontdek de elektrische Renault ZOE E-TECH Electric

RENAULT ZOE

Elke dag op pad

Elke dag op pad met de Renault ZOE! Een modern en sportief design, opvallende rondingen en precies de juiste dosis brutaliteit. De ZOE heeft een sterke uitstraling en staat voor Easy Life. Want u laadt hem snel op, hij is muisstil en accelereert lekker vlot. Bent u klaar voor deze nieuwe, fantastische rij-ervaring?

Innovatief en modern

De Renault ZOE is innovatief en modern. Ontdek zijn sterke 135 pk motor, stadsrijmodus en slimme rijhulpsystemen. Met de 135 pk sterke motor bent u verzekerd van een fijne en ontspannen rijbeleving. Stil, krachtig en comfortabel. De B-modus maakt rijden in de stad en in langzaam rijdend verkeer makkelijker. U vertraagt efficiënter en u hoeft het rempedaal minder te gebruiken. Easy Life! De ZOE is uitgerust met slimme rijhulpsystemen. Op die manier zorgen we voor de veiligheid onder alle rij-omstandigheden en wordt het uitvoeren van manoeuvres veel eenvoudiger.

Elektrisch rijden voor iedereen

Gaat u op vakantie? De voorpret begint direct. Bereid uw reis voor met de duidelijke en eenvoudige MY Renault-app. Check uw actieradius, oplaadpunten en route en u bent klaar om te gaan.

Proefrit plannenOverzicht vestigingenBekijk onze andere Renault modellen

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Renault ZOE bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Renault-showrooms. Onze verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Renault ZOE

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Renault ZOE E-TECH Electric downloads

Wilt u meer informatie over de Renault ZOE? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerij Ontdek de Renault ZOE E-TECH Electric

Krachtig en expressief design

Nieuwe kleuren, Full LED-verlichting, grille met chromen afwerking en logo’s in hologramstijl. De nieuwe ZOE heeft een krachtig en expressief design. De nieuwe ZOE combineert comfort met respect voor het milieu. Mede mogelijk gemaakt door de unieke stoelbekleding van 100% gerecycled materiaal. Het dashboard heeft een nieuwe vormgeving en de interieurdetails zijn nog verfijnder geworden.

Uw nieuwe ZOE opladen

Voor het thuis opladen van de Renault ZOE moet een gekwalificeerde vakman eerst de juiste apparatuur bij u installeren. Speciaal daarvoor heeft Renault leveranciers geselecteerd, die voldoen aan de norm ‘Z.E. Ready’. Dat biedt u de garantie dat het opladen altijd veilig en op de juiste manier plaatsvindt. Daarnaast garandeert Renault op deze wijze ook alle functionaliteiten van de auto, zoals de werking van het geprogrammeerde verwarmings- en koelsysteem.

Wilt u thuis snel kunnen laden, dan is het mogelijk om te kiezen voor een Z.E. Ready 11 kW Wallbox, indien de technische installatie van uw huis dit toelaat. Hiermee kunt u uw ZOE in 6 uur volledig laden en bent u maximaal flexibel. Indien er geen behoefte is om snel te laden, kunt u ook eenvoudig uw nieuwe ZOE thuis opladen met de standaard wallbox met een vermogen van 3,7 kW.

Eenvoudig het laadproces plannen en beheren?

Dat doet u met de Renault connected services en de Combo CSS-aansluiting van uw nieuwe ZOE. Via de MY Renault-app controleert u het batterijniveau op afstand, programmeert u het laden en plant u snel uw ritten (inclusief stops bij laadstations). Zoek en vind eenvoudig uw optimale route via het EASY LINK multimediasysteem met 9,3″ scherm. Met de CSS Combo-aansluiting achter het grote Renault logo in de voorbumper, laad u de batterij via talloze laadpunten en snelladers in Europa op. Zoek de beschikbare laadpunten, plan uw route, spreek sms-berichten in en speel uw favoriete muziek af. Met het Renault EASY LINK-multimediasysteem heeft u toegang tot een breed scala aan applicaties die uw rit lekker gemakkelijk maken.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Heb in deze Clio gereden.en het beviel super.
Hebben er een gekocht en word over 2 maanden geleverd (Hopelijk)
Kam niet wachten tot hij geleverd word.

Moers - 2020-08-24 02:10
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review