ZOE Acties

Profiteer van extra voordeel op de nieuwe ZOE.

BEKIJK ACTIES

ZOE Voorraad nieuw

Ontdek onze ruime voorraad nieuwe ZOE modellen.

BEKIJK VOORRAAD NIEUW

ZOE Occasions

Bent u op zoek naar een gebruikte ZOE in goede staat?

BEKIJK OCCASIONS

ZOE proefrit

Plan een proefrit en ervaar de ZOE

PROEFRIT PLANNEN

Ontdek de elektrischeRenault ZOE

De Renault ZOE: Stil, Snel en Krachtig

Elke dag op pad met de Renault ZOE! Een modern en sportief design, opvallende rondingen en precies de juiste dosis brutaliteit. De ZOE heeft een sterke uitstraling en staat voor Easy Life. Want je laadt hem snel op, hij is muisstil en accelereert lekker vlot. Ben jij klaar voor deze nieuwe, fantastische rij-ervaring?

De Renault ZOE is innovatief en modern. Ontdek zijn sterke 135 pk motor, stadsrijmodus en slimme rijhulpsystemen. Met de 135 pk sterke motor ben je verzekerd van een fijne en ontspannen rijbeleving. Stil, krachtig en comfortabel. De B-modus maakt rijden in de stad en in langzaam rijdend verkeer makkelijker. Je vertraagt efficiënter en je hoeft het rempedaal minder te gebruiken. Easy Life! De ZOE is uitgerust met slimme rijhulpsystemen. Op die manier zorgen we voor de veiligheid onder alle rij-omstandigheden en wordt het uitvoeren van manoeuvres veel eenvoudiger.

Nieuwe Renault ZOE

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Renault ZOE bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij je graag in één van onze Renault-showrooms. Onze verkoopadviseurs staan je graag te woord.

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Renault ZOE downloads

Wilt u meer informatie over de Renault ZOE? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Renault. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerij Ontdek de Renault ZOE

Krachtig en expressief design

Nieuwe kleuren, Full LED-verlichting, grille met chromen afwerking en logo’s in hologramstijl. De nieuwe ZOE heeft een krachtig en expressief design. De nieuwe ZOE combineert comfort met respect voor het milieu. Mede mogelijk gemaakt door de unieke stoelbekleding van 100% gerecycled materiaal. Het dashboard heeft een nieuwe vormgeving en de interieurdetails zijn nog verfijnder geworden.

Jouw nieuwe ZOE opladen

Voor het thuis opladen van de Renault ZOE moet een gekwalificeerde vakman eerst de juiste apparatuur bij je installeren. Speciaal daarvoor heeft Renault leveranciers geselecteerd, die voldoen aan de norm ‘Z.E. Ready’. Dat biedt je de garantie dat het opladen altijd veilig en op de juiste manier plaatsvindt. Daarnaast garandeert Renault op deze wijze ook alle functionaliteiten van de auto, zoals de werking van het geprogrammeerde verwarmings- en koelsysteem.

Wil je thuis snel kunnen laden, dan is het mogelijk om te kiezen voor een Z.E. Ready 11 kW Wallbox, indien de technische installatie van jouw huis dit toelaat. Hiermee kun je jouw ZOE in 6 uur volledig laden en ben je maximaal flexibel. Indien er geen behoefte is om snel te laden, kun je ook eenvoudig jouw nieuwe ZOE thuis opladen met de standaard wallbox met een vermogen van 3,7 kW.

Eenvoudig het laadproces plannen en beheren?

Dat doe je met de Renault connected services en de Combo CSS-aansluiting van je nieuwe ZOE. Via de MY Renault-app controleer je het batterijniveau op afstand, programmeer je het laden en plan je snel je ritten (inclusief stops bij laadstations). Zoek en vind eenvoudig je optimale route via het EASY LINK multimediasysteem met 9,3″ scherm. Met de CSS Combo-aansluiting achter het grote Renault logo in de voorbumper, laad je de batterij via talloze laadpunten en snelladers in Europa op. Zoek de beschikbare laadpunten, plan je route, spreek sms-berichten in en speel je favoriete muziek af. Met het Renault EASY LINK-multimediasysteem heb je toegang tot een breed scala aan applicaties die je rit lekker gemakkelijk maken.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Wij kwamen 30 maart j. l. in Venlo met de vraag naar een. wegens omstandigheden , super goedkoop autootje.
We werden zeer correct ontvangen en ondanks dat er geen op voorraad was uitvoerig
gewezen op internet opties, type auto’s en andere mogelijkheden.
De heer M. van den Broek heeft ons keurig geholpen!
Dit is super reclame voor Uw bedrijf !
Goede zaken toegewenst en Chapeau !

TomLo - 2019-04-01 12:07
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review