Ontdek een nieuwe manier van rijden: Renault Hybride en Elektrische Modellen

Plug-in Hybride, Hybride of Elektrisch rijden?

Ontdek welke manier van rijden het beste bij u past

Wat is het verschil tussen Hybride, Plug-in Hybride en Elektrisch?

  • In alle gevallen zijn deze modellen mileuvriendelijker, maar een elektrische auto is de meest ‘groene’ keuze.
  • Een elektrische auto heeft geen verbrandingsmotor en kunt u dus opladen wanneer de accu leeg is.
  • Een hybride auto laadt de accu op met energie die vrijkomt tijdens het remmen en schakelt automatisch over zodra de stroom op is.
  • Een Plug-In hybride auto kan ook met een stekker opgeladen worden.

Kies altijd een auto die het beste bij u en uw rijstijl past. Maakt u bijvoorbeeld vaak lange autoritten? Kies dan voor een Hybride of Plug-in Hybride auto. Wilt u liever een auto die laag in onderhoud is? Dan is elektrisch rijden de beste keuze voor u. Zo zijn er nog meer afwegingen die u kunt maken wanneer u kiest voor hybride of elektrisch rijden.

Onze Renault verkoopadviseurs staan klaar om u te helpen met deze keuze. Neem online contact op of kom langs in een van onze Renault-showrooms!

Hybride Renault Clio
Plug-in hybride Renault CAPTUR
Megane Estate plug-in Hybrid met laadpaal

Bekijk alle actievoorwaarden van Renault

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Renault Hybride en Elektrische Modellen downloads

Foto- en videogalerij Ontdek de Renault Hybride en Elektrische Modellen

10 jaar ervaring

Al onze strategieën en innovaties zijn gericht op elektrisch rijden. Zo gaan we de milieugerelateerde uitdagingen van onze generatie het hoofd bieden. We hebben bijna 10 jaar ervaring met het ontwerpen, produceren en verkopen van elektrische auto’s. Kortom: we hebben alles in huis om een degelijke basis te leggen voor schoner rijden. Elektrisch rijden betekent ook: connected services. Uw auto is dan altijd verbonden met internet. Dit helpt u bij het alledaagse gebruik van de auto en voor het beheren van de actieradius en het opladen. Als pionier op het gebied van elektrisch rijden, hebben we nu ook een innovatieve en exclusieve E-TECH-technologie ontwikkeld. Met deze technologie bouwden we 2 sterke en zuinige hybride motoren. Een vooruitstrevende techniek die uw rijbeleving 100% compleet zal maken.

Opladen kan op veel manieren

U kunt uw elektrische en Plug-in Hybride Renault altijd opladen. De lithium-ionbatterijen in onze elektrische auto’s hebben geen geheugen en kunnen elk moment van de dag worden opgeladen, hoeveel actieradius er ook over is. Met deze krachtige accu kunt u zelfs in temperaturen tussen de -10°C en 40°C rijden. U kunt uw elektrische auto natuurlijk opladen bij een openbaar laadpunt, maar dit kan ook makkelijk thuis. Er zijn 3 opties om uw elektrische auto thuis op te laden: 1: Met een WallBox kunt u uw elektrische auto opladen via een gewoon stopcontact. 2: Met een WallBox kunt u uw elektrische auto opladen via een Green’Up-aansluiting van 3,7 kW. 3: U kunt ook een WallBox van 7,4 kW laten plaatsen.

Waarom kiezen voor een Hybride of Elektrische auto van Renault?

Als u kiest voor een elektrische of hybride auto in plaats van een benzine of diesel, draagt u bij aan een gezondere leefomgeving en vermindert u de CO2 uitstoot. Een elektrische auto is de meest ‘groene’ variant, deze stoot uiteindelijk 50% minder CO2 uitstoot uit. Maar een hybride auto is ook al veel schoner dan een auto op fossiele brandstof. Daarnaast ligt het onderhoud van een hybride of elektrische auto veel lager en bespaart u ook op brandstof.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Vanmorgen hebben we de nieuwe Renault Clio E-tech Hybride gekregen,en hebben al de eerste kilometers gereden,en het beviel ons super.
Bij de oplevering werd ons door Michiel alles goed uitgelegt,en zijn zeer tevreden

Moers - 2020-11-26 01:36
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review