Ontdek een nieuwe manier van rijden: Renault Elektrische modellen

Dankzij de elektrische modellen van Renault

komt elektrisch rijden weer een stap dichterbij

Het rijden van 100% elektrische auto’s wordt steeds aantrekkelijker met de nieuwe elektrische modellen van Renault. Naast de fantastische rij-ervaring biedt elektrisch rijden nog veel meer voordelen:

  • Lagere verbruikskosten
  • Lagere onderhoudskosten
  • Geen wegenbelasting (tot 2025)
  • Eenvoudig thuis opladen met een eigen laadpunt
  • Een bereik tot wel 470 km (WLTP)

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de elektrische TWINGO, ZOE of MEGANE bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij je graag in één van onze Renault-showrooms. Onze verkoopadviseurs staan je graag te woord.

Bekijk alle actievoorwaarden van Renault

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Renault Elektrische modellen downloads

Foto- en videogalerij Ontdek de Renault Elektrische modellen

10 jaar ervaring in elektrisch rijden

Al onze strategieën en innovaties zijn gericht op elektrisch rijden. Zo gaan we de milieugerelateerde uitdagingen van onze generatie het hoofd bieden. We hebben bijna 10 jaar ervaring met het ontwerpen, produceren en verkopen van elektrische auto’s. Kortom: we hebben alles in huis om een degelijke basis te leggen voor schoner rijden. Elektrisch rijden betekent ook: connected services. Uw auto is dan altijd verbonden met internet. Dit helpt u bij het alledaagse gebruik van de auto en voor het beheren van de actieradius en het opladen.

Opladen kan op veel manieren

U kunt uw elektrische Renault altijd opladen. De lithium-ionbatterijen in onze elektrische auto’s hebben geen geheugen en kunnen elk moment van de dag worden opgeladen, hoeveel actieradius er ook over is. Met deze krachtige accu kunt u zelfs in temperaturen tussen de -10°C en 40°C rijden. U kunt uw elektrische auto natuurlijk opladen bij een openbaar laadpunt, maar dit kan ook makkelijk thuis. Er zijn 3 opties om uw elektrische auto thuis op te laden: 1: Met een WallBox kunt u uw elektrische auto opladen via een gewoon stopcontact. 2: Met een WallBox kunt u uw elektrische auto opladen via een Green’Up-aansluiting van 3,7 kW. 3: U kunt ook een WallBox van 7,4 kW laten plaatsen. Een batterij kunt u leasen, maar u kunt ook de auto inclusief batterij kopen. Dit aanbod is beschikbaar voor alle modellen in de Z.E.-reeks van Renault.

Waarom kiezen voor een elektrische auto van Renault?

U stoot niet alleen geen CO2 uit, uw elektrische auto van Renault produceert ook geen nare geurtjes of geluidsoverlast meer. U rijdt zonder problemen van A naar B dankzij de echte actieradius van tot wel 395 km (WLTP). Natuurlijk afhankelijk van uw gekozen model en rijstijl. Met onze comfortabele Z.E.-auto’s maakt u eenvoudig de overstap naar elektrisch rijden en ontdekt u hoe fijn het is om geen CO2, en roet uit te stoten. Daarnaast heeft een elektrische auto lagere onderhoudskosten. Olie verversen is namelijk verleden tijd, want de elektromotoren in elektrische auto’s hoeven niet te worden gesmeerd. Dat geldt ook voor de remblokken, remschijven en remtrommels, die aanzienlijk langer meegaan. Bent u al overtuigd?

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Wij kwamen 30 maart j. l. in Venlo met de vraag naar een. wegens omstandigheden , super goedkoop autootje.
We werden zeer correct ontvangen en ondanks dat er geen op voorraad was uitvoerig
gewezen op internet opties, type auto’s en andere mogelijkheden.
De heer M. van den Broek heeft ons keurig geholpen!
Dit is super reclame voor Uw bedrijf !
Goede zaken toegewenst en Chapeau !

TomLo - 2019-04-01 12:07
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review