Actievoorwaarden

Renault to Go
Het commercieel aanbod geldt bij aankoop van een nieuwe Renault personenauto, door de eindgebruiker besteld bij een deelnemende Renault-dealer in Nederland. De actieperiode loopt van tot en met 05 april 2021 met een uiterste registratiedatum van 30 juni 2021. Bepalend voor deelname aan de actie is de datum waarop de order bij Renault Nederland binnenkomt. Indien de Renault personenauto na de uiterste registratie datum wordt geregistreerd, dan kan de klant geen aanspraak meer maken op het commercieel aanbod. De Renault Business-versies zijn uitgesloten van het commerciële aanbod. Het genoemde dealervoordeel van € 4.500,- betreft de Renault Clio Hybrid. Let op: voordeel verschilt per model.

Afhankelijk van de de keuze van de klant verschilt het voordeel per model. Voor de Renault Clio, Clio Hybrid, Captur, Captur Hybrid, alle Mégane modellen, en de ZOE, geldt een speciaal Janssen Kerres aanbod. Voor de overige modellen én indien de klant geen gebruik wenst te maken van het Janssen Kerres voordeel, geldt de actie 1) inruilpremie + 4 jaar gratis onderhoud, of 2) een orderpremie. Ook deze aanbiedingen verschillen per model en uitvoering. De genoemde vanafprijzen betreft een consumentenadviesprijs inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Vraag uw verkoper naar alle voorwaarden. Fouten voorbehouden. Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Renault Twingo Electric en ZOE
Extra voordeel genaamd “Renault Subsidie” geldig bij particuliere aanschaf van een Renault Twingo Electric of ZOE, inclusief batterijkoop, van 5 januari 2021 t/m 3 mei 2021, uiterste registratiedatum 30 juni. Renault ZOE € 3.000,- incl. btw en nieuwe Renault TWINGO Electric € 1.500,- incl. btw. Genoemd bedrag wordt betaald door Renault Nederland.

 

Renault Zoe: korting wallbox of laadtegoed
Bij een nieuw aangekochte Renault ZOE ontvangt de particuliere klant tegen betaling van € 899,- incl. btw een 11kW- of 22kW-laadpunt waarbij Renault de basisinstallatie van het laadpunt ondersteunt met € 805,79 excl. Btw (€ 975,- incl. btw). Eventueel meerwerk bovenop de basisinstallatie van het laadpunt wordt separaat aan de klant doorbelast na goedkeuring en ondertekening van de klant. Indien het technisch niet mogelijk is om een 11kW- of 22kW-laadpunt te installeren, ontvangt de particuliere en zakelijke klant tegen betaling van € 599,- incl. btw een 3,7kW-laadpunt, waarbij Renault de basisinstallatie van het laadpunt ondersteunt met € 504,13 excl. btw (€ 610,- incl. btw). Eventueel meerwerk bovenop de basisinstallatie van het laadpunt wordt separaat aan de klant doorbelast na goedkeuring en ondertekening van de klant. Bij keuze voor een Joulz laadpas, ontvangt de klant een gratis laadpas met een krediet bij Joulz met een waarde van € 500,- inclusief btw dat maximaal 5 jaar geldig blijft, waarmee de klant bij elk publiek laadpunt in Nederland en vele punten in Europa onder laadpas-aanbieding kan laden, inclusief snelladers en FastNed.

 

Verlengde garantie
Vanaf 3 september 2020 ontvangt de klant (particulier en de kopende zakelijke markt) + 3 jaar kosteloos verlengde Garantie+ met een totaal kilometrage van 70.000 kilometer. Enkel van toepassing op de versies met Bi-Fuel brandstof op de Renault Clio (hatchback) en Captur. Met deze garantie kunt u alleen terecht bij een Renault-dealer (van uw keuze) die gevestigd is in Nederland. Business-versies zijn uitgesloten van het + 3 jaar kosteloos verlengde Garantie+ aanbod. Vraag uw verkoper naar de voorwaarden.

 

Renault Private Lease
Renault Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Renault Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Vanafprijs van de TWINGO en CLIO o.b.v. 60 maanden en 6.000 km per jaar. De overige modellen o.b.v. 60 maanden en 10.000 km/jaar. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s inclusief btw. Inbegrepen: motorrijtuigenbelasting, allriskverzekering (eigen bijdrage € 450,- op casco), onderhoud, reparatie & banden, vervangend vervoer na 24 uur, pechhulp Europa, afleverkosten, btw en administratiekosten. Kosten voor wassen, brandstof en updates van een eventueel navigatiesysteem zijn niet inbegrepen. De max. meerkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,10, max. minderkilometerprijs per km bij vanaftarief is € 0,03. Renault Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Vraag jouw Renault-dealer voor meer informatie. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden. Genoemde prijzen zijn incl. btw, tenzij anders vermeld. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden. Bekijk de voorwaarden.

 

Renault PRO+ gratis onderhoud en flex financial lease
T/m 31 maart 2021 profiteert u van een gratis onderhoudscontract voor de periode van maximaal 48 maanden met een maximaal kilometrage van 100.000 bij aanschaf van een nieuwe Renault KANGOO, KANGOO Z.E., TRAFIC, MASTER en MASTER Z.E. exclusief de Générique-uitvoeringen. dit aanbod kan niet worden ingewisseld tegen een geldbedrag. Orders uitgesloten van deze aanbieding zijn: leaserent, (internationale) rentals, fleetjaarafspraken en dealerorders. ** Flex Financial Lease- (FFL) inclusief aanschaf GarantiePlus (verlengde garantie) én Renault Onderhoudscontract (allebei o.b.v. 48 maanden en 100.000 km), looptijd 60 maanden, minimaal 30% aanbetaling, 20% slottermijn en een financiering tegen 0% rente. FFL geldt op
nieuwe zakelijke Renault-bedrijfswagenorders. geldt niet i.c.m. jaarafspraken. algemene voorwaarden van toepassing, op te vragen via nl-marketing@rcibanque.com. Renault Business Finance behoudt zich het recht voor de beschikbaarheid van FFL zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. acceptatie voorbehouden. aflopend krediet met vaste debetrentevoet verstrekt door Renault Business Finance, handelsnaam van RCI Financial Services B.V., Boeingavenue 275, 1119 PD Schiphol-Rijk (KvK-nummer 30055070, AFM vergunningsnummer 12009781). getoonde modellen verkrijgbaar tegen meerprijs. de actie is geldig vanaf 1 maart 2021 t/m 31 maart 2021 met uiterste registratiedatum 30 juni 2021. schrijffouten, rente- en prijswijzigingen voorbehouden. Vraag uw verkoper naar de exacte voorwaarden.

 

Particuliere klant
Een particuliere klant is een klant die een personenauto koopt niet handelend in de uitoefening van een beroep of bedrijf.

Renault Actievoorwaarden

Zakelijke klant
Een zakelijke klant is geen particuliere klant en geen dealerbedrijf, private lease, nationale en internationale verhuurmaatschappij of overige bedrijven waarmee door Renault Nederland afzonderlijke afspraken heeft gemaakt.

Renault Actievoorwaarden

Renault Bedrijfwagens

Renault Actievoorwaarden

Renault Verkoopvoorwaarden

Renault Verkoopvoorwaarden

Verbruikgegevens
Getoonde modellen kunnen afwijken van standaarduitvoering. Prijs- en specificatiewijzigingen, prijsaanpassingen i.v.m. wettelijke maatregelen en druk- en zetfouten zijn voorbehouden. Bel voor meer informatie gratis naar 0800-0303.

Brandstofverbruikcijfers

Algemene actievoorwaarden Renault 
De gecommuniceerde bijtellingpercentages kunnen variëren per versie waarbij altijd het meest gunstige niveau wordt aangegeven. Fiscale consequenties in welke vorm dan ook zijn altijd voor rekening van de klant. Indien van toepassing, is de klant zelf verantwoordelijk voor aangifte.

Alle vermelde bedragen zijn exclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Renault Nederland behoudt zich het recht voor de Actie tussentijds aan te passen of te beëindigen. Zo nodig zal een gewijzigde versie van de actievoorwaarden op de website worden geplaatst.

In geval van fraude of onrechtmatige beïnvloeding van de Actie, of anderszins ontoelaatbaar gedrag behoudt Renault zich het recht voor om de deelnemer van de Actie uit te sluiten.

Renault besteedt de grootst mogelijke zorg aan de organisatie van de Actie en het beheer van haar website. Desondanks kan het voorkomen dat de weergegeven of verstrekte informatie onjuist en/of niet volledig is. Eventuele onzorgvuldigheden, spelfouten of andere vergelijkbare fouten op de website van Renault of andere door Renault openbaar gemaakte (promotie-) materialen van welke aard dan ook, kunnen niet aan Renault worden tegengeworpen noch enige verplichting voor Renault doen ontstaan.

Renault is niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of samenhangt met (deelname aan) de Actie. Renault is verder ook niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook die samenhangt met het gebruik van de website of links naar websites van derden op haar website of andere technische faciliteiten.

Bovenstaande uitsluitingen van aansprakelijkheden van Renault gelden eveneens voor door Renault ingeschakeld hulppersoneel en door haar ingeschakelde derden.

Voor vragen en/of opmerkingen over de Actie of deze actievoorwaarden kunt u contact opnemen met Klant Relaties via het gratis nummer 0800-0303.

De door de deelnemer in verband met de Actie aan Renault verstrekte persoonsgegevens worden opgenomen in een gegevensbestand. Op dit gegevensbestand is de Wet bescherming persoonsgegevens van toepassing. De deelnemer geeft Renault toestemming om al zijn/haar persoonsgegevens te gebruiken voor de organisatie en uitvoering van de Actie. Tevens geeft de deelnemer toestemming aan Renault, de aan haar gelieerde bedrijven en haar dealernetwerk om zijn/haar NAW gegevens te verwerken en de deelnemer de informatie toe te zenden over hun producten en/of diensten. De deelnemer garandeert dat alle door hem/haar verstrekte gegevens correct, up-to-date en volledig zijn.

Indien u geen informatie meer wenst te ontvangen, kunt u contact opnemen met Renault Klant Relaties, Postbus 75784, 1118 ZX Schiphol, tel. 0800 0303; email: contact-klant@renault.nl.

Op de acties, deze algemene actievoorwaarden en alle met de acties verband houdende geschillen is Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen in verband met de acties of de actievoorwaarden zullen uitsluitend worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te Amsterdam.

Verbruiks- en uitstoot-gegevens per model op aanvraag. Getoonde modellen kunnen afwijken van standaarduitvoering. Prijs- en specificatiewijzigingen, prijsaanpassingen i.v.m. wettelijke maatregelen en druk- en zetfouten zijn voorbehouden. Bel voor meer informatie gratis 0800-0303.

Algemene voorwaarden Janssen Kerres Automotive B.V.

Bekijk de Algemene Voorwaarden

Janssen Kerres Automotive B.V.
De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief voordeel en onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Getoond model verkrijgbaar tegen meerprijs. De afbeelding kan afwijken van de daadwerkelijk geleverde auto en/of specificaties in Nederland en/of fiscale categorie waarin het model valt. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. Vraag naar de exacte voorwaarden en actieperiode.

Voor meer informatie neem contact op met Janssen Kerres of bel gratis 0800-0303, kijk op www.renault.nl/verkoopvoorwaarden voor de verkoopvoorwaarden.

Onvermijdbare kosten: netto prijs + btw, bpm, kenteken, leges, recyclingbijdrage, 0 beurt, rijklaar maken, poetsen, 5 liter benzine.

Voor zowel particuliere als zakelijke klanten geldt dat Janssen Kerres Automotive B.V in haar uitingen het maximum klantvoordeel benoemen dat is opgebouwd uit voordelen op specifieke versies wellicht in combinatie met specifieke optiepakketten. Het gecommuniceerde voordeel is derhalve niet op ieder model/versie van toepassing. Voor alle genoemde klantvoordelen geldt dat deze niet inwisselbaar zijn tegen contanten. De genoemde acties gelden niet in combinatie met overige acties, tenzij anders vermeld.

Een particuliere klant is een klant die een auto koopt niet handelend in de uitoefening van een beroep of bedrijf.

De gecommuniceerde bijtellingpercentages kunnen variëren per versie waarbij altijd het meest gunstige niveau wordt aangegeven. Fiscale consequenties in welke vorm dan ook zijn altijd voor rekening van de klant. Indien van toepassing, is de klant zelf verantwoordelijk voor aangifte.

Janssen Kerres Automotive B.V. behoudt zich het recht voor de actie tussentijds aan te passen of te beëindigen indien dat noodzakelijk blijkt. Zo nodig zal een gewijzigde versie van het reglement op de website worden geplaatst. Schrijf- en drukfouten voorbehouden.

In geval van fraude of onrechtmatige beïnvloeding van de acties, of anderszins ontoelaatbaar gedrag behoudt Janssen Kerres Automotive B.V zich het recht voor om de deelnemer van de actie uit te sluiten.

Janssen Kerres Automotive B.V is niet verantwoordelijk dan wel aansprakelijk voor (de gevolgen van) onjuistheden in de door Janssen Kerres en/of door derden weergegeven prijzen.

Janssen Kerres Automotive B.V besteedt de grootst mogelijke zorg aan de organisatie van de actie en het beheer van haar website. Desondanks kan het voorkomen dat de weergegeven of verstrekte informatie niet volledig of onjuist is. Eventuele onzorgvuldigheden, spelfouten of andere vergelijkbare fouten op de website van Janssen Kerres Automotive B.V of andere door Janssen Kerres Automotive B.V gemaakte (promotie-) materialen van welke aard dan ook, kunnen niet aan Janssen Kerres Automotive B.V worden tegengeworpen noch enige verplichting voor Janssen Kerres Automotive B.V doen ontstaan.

Janssen Kerres Automotive B.V is niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of samenhangt met (deelname aan) de acties. Janssen Kerres Automotive B.V is verder ook niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook die samenhangt met het gebruik van de website of links naar websites van derden op haar website of andere technische faciliteiten.

Voor vragen en/of opmerkingen over de actie of actievoorwaarden kunt u contact opnemen met Janssen Kerres Automotive B.V.

De door de deelnemer in verband met de actie aan Janssen Kerres Automotive B.V verstrekte persoonsgegevens worden opgenomen in een gegevensbestand. Op dit gegevensbestand is de Wet bescherming persoonsgegevens van toepassing. De deelnemer geeft Janssen Kerres Automotive B.V toestemming om al zijn/haar persoonsgegevens te gebruiken voor de organisatie en uitvoering van de actie. Tevens geeft de deelnemer toestemming aan één van de vertegenwoordigde automerken, de aan haar gelieerde bedrijven en haar dealernetwerk om zijn/haar persoonsgegevens te verwerken en de deelnemer de informatie toe te zenden over hun producten en/of diensten. De deelnemer garandeert dat alle door hem/haar verstrekte gegevens correct, up-to-date en volledig zijn.

Op de acties, deze algemene actievoorwaarden en alle met de acties verband houdende geschillen is Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen in verband met de acties of de actievoorwaarden zullen uitsluitend worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te Amsterdam.

Inruilwaarde via online taxatietool Janssen Kerres
Voor een (uitsluitend indicatieve) waardebepaling van uw huidige auto, kan de particuliere klant gebruik maken van de automatisch gegenereerde taxatie gebaseerd op de Autotelex Koerslijst waarde. De op basis van de Autotelex Koerslijst gegenereerde taxatie is inclusief extra inruilwaarde, tenzij anders vermeld, en indicatief. Hierbij wordt rekening gehouden met de gemiddelde levertijd van een nieuwe auto en derhalve het moment van inname van de inruilauto. Het getoonde bij te betalen bedrag of vanafprijs is inclusief onvermijdbare kosten. De daadwerkelijke taxatie gebeurt te allen tijde door uw dealer Janssen Kerres en de taxatie kan afwijken van de taxatie op www.janssenkerres.nl door (bijvoorbeeld, doch niet uitsluitend) extra accessoires op de auto, uitvoering, optiecorrecties, staat van de auto, en in specifieke gevallen, doordat de aangeboden auto op dat moment zeer moeilijk door te verkopen is in de markt. De daadwerkelijke kilometerstand kan de uiteindelijke taxatie door uw dealer Janssen Kerres ook beïnvloeden. De auto dient in goede staat, roest- en schadevrij te zijn; optisch als technisch in goede staat. Taxatie op basis van een profieldiepte van de banden van +/- 50%. De auto moet een APK-keuring kunnen doorstaan.

Aan het indicatieve inruilvoorstel via www.janssenkerres.nl kunnen geen rechten worden ontleend. Voor de uiteindelijke en exacte taxatie kunt u contact opnemen met uw dealer Janssen Kerres. Uitsluitend de taxatie door Janssen Kerrres Automotive B.V. is bepalend voor de inruilwaarde. De taxatie van uw dealer Janssen Kerres is geldig tot maximaal 2 weken na taxatiedatum (binnen de actieperiode).

Janssen Kerrres Automotive B.V. kan een inruil zonder opgave van redenen weigeren. Hoewel Janssen Kerres Automotive B.V. ernaar streeft elke aangeboden inruilauto binnen een genoemde actie te laten vallen zijn er gevallen denkbaar, waarin Janssen Kerres Automotive B.V. de betreffende inruil niet kan accepteren.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, gelieve contact op te nemen met Janssen Kerres Automotive B.V.

Klachten of opmerkingen?
Neem contact op via één van onze vestigingen of stuur een e-mail naar info@janssenkerres.nl.