Maak kans op een Intratuin cadeaubon bij aanschaf van een nieuwe Renault Salon de Promotion met voordeel tot € 3.300,-

Renault Salon de Promotion

Salon de Promotion voordeel tot € 3.300,- & maak kans op een Intratuin cadeaubon

Renault Salon de Promotion

26 bezoekers hebben al een offerte aangevraagd!

Maak kans op een Intratuin Cadeaubon

Leve de lente bij Janssen Kerres! Profiteer tijdelijk van de extra voordeel tijdens Salon de Promotion! Profiteer van voordeel op alle modellen dat kan oplopen tot wel € 3.300,-.  Beslis snel en bespaar nu nog gigantisch op de aanschafprijs van uw nieuwe Renault t/m 24 maart 2019 en maak kans op een fleurig cadeau! 

Maak kans op een Intratuin Cadeaubon! 
Naast het extra voordeel maakt u ook nog eens kans op een fleurige Intratuin Cadeaubon bij aankoop van een nieuwe Renault tijdens de Salon de Promotion! U kunt de achterbak van uw nieuwe Renault volladen met bloemen van de Intratuin. De tulpen buiten zetten was nog nooit zo leuk, toch?

*Vraag naar de exacte voorwaarden

Renault Salon de Promotion

Renault Salon de Promotion

Leve de lente bij Janssen Kerres! Profiteer tijdelijk van de extra voordeel tijdens Salon de Promotion! Profiteer van voordeel op alle modellen dat kan oplopen tot wel € 3.300,-.  Beslis snel en bespaar nu nog gigantisch op de aanschafprijs van uw nieuwe Renault t/m 24 maart 2019*.* Zondagen niet geopend. 

Nu tot wel € 3.300,- voordeel
Janssen Kerres maakt diverse Renault-modellen nu extra aantrekkelijk tijdens de Salon de Promotion. U kunt nu tijdelijk profiteren van voordeel tot maar liefst € 3.300,-! Laat u verrassen door het hoge voordeel, kom langs in één van onze showrooms!

Bekijk uw Renault voordeel

Nieuwsgierig?
Natuurlijk beantwoorden onze Verkoopadviseurs graag uw vragen en kunnen zij een maatwerk offerte voor u opstellen. Neem contact met ons op en vraag een offerte aan! Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Renault-showrooms. Heel graag tot ziens!

*Vraag naar de exacte voorwaarden. ZONDAGEN NIET GEOPEND – 17 & 24 MAART ZIJN DE RENAULT-VESTIGINGEN NIET GEOPEND VAN JANSSEN KERRES. 

Salon de Promotion met voordeel tot € 3.300,- op Renault-modellen. Vraag een offerte aan en profiteer

Bekijk hier de actievoorwaarden.