Renault ZOE Ontdek de Renault ZOE. De Renault ZOE is de eerste betaalbare 100% elektrische auto

Scroll verder

Renault ZOEDe 100% elektrische ZOE 4% bijtelling

Renault ZOE - Janssen Kerres

Renault maakt elektrisch rijden extra bereikbaar door de ZOE en KANGOO Z.E. tijdelijk te voorzien van een standaard laadpunt inclusief basisinstallatie*. Een voordeel van elektrisch rijden is dat een bezoek aan het tankstation voortaan tot het verleden behoort. Daar komt bij dat thuis opladen extra praktisch is, de auto wordt opgeladen terwijl je een boek zit te lezen of televisie kijkt.

Renault ZOE vanaf € 399,- per maand
Elektrisch rijden voor de prijs van een benzineauto.Een grote actieradius, 2 tot 6 keer sneller AC laden én een extra lage bijtelling? Leaserijders, ZZP’ers en het MKB kiezen voor de stijlvolle Renault ZOE. Profiteer nu van het bijtellingsvoordeel en de aantrekkelijke leaseprijs. Je rijdt al een ZOE vanaf € 399,- per maand.

Bereken bijtelling

Standaard geleverd met 3,7kW laadpunt inclusief installatie
Het standaard laadpunt inclusief basisinstallatie bestaat uit een wallbox die een vermogen levert van 3,7kW t.w.v. € 999,- excl. BTW. Hiermee kun je jouw elektrische Renault in 11 tot 12 uur weer volledig opladen.

Daarnaast biedt Renault de mogelijkheid een 11kW laadpunt te nemen, indien je elektrische installatie thuis dit toe laat. Hiermee is het mogelijk de Renault ZOE vol te laden in 4 tot 5 uur. Houdt er rekening mee dat je elektrische installatie thuis mogelijk om een uitbreiding vraagt. Renault vergoedt de 11kW wallbox inclusief installatie tot een bedrag van €1549,- excl. BTW. Eventuele meerkosten zijn voor rekening van de klant. *Ga voor meer informatie en de actievoorwaarden naar Janssen Kerres.

Wil je meer weten over de Renault ZOE? Neem contact op met ons en laat je adviseren! Je bent van harte welkom in één van onze Renault-vestigingen van Janssen Kerres. 

Renault-vestigingen  Offerte aanvragen

De vanafprijs is een consumentenadviesprijs inclusief aankoop van de batterij en onvermijdbare kosten. Indien je de batterij huurt vanaf € 69,- per maand, is een lagere vanafprijs van toepassing. Deze is te vinden in de prijslijst. Vraag naar de exacte voorwaarden. 1 De actieradius is gemeten aan de hand van de officiële Europese testmethode (NEDC). Deze testmethode is de Europese norm voor de meting van uitlaatgassen en brandstofverbruik voor alle soorten voertuigen en geeft u de mogelijkheid om elektrische auto’s op actieradius met elkaar te vergelijken. De NEDC testmethode heeft niet als doel de daadwerkelijke actieradius weer te geven. De daadwerkelijke actieradius is afhankelijk van diverse factoren zoals de plaats van gebruik, rijstijl, weersomstandigheden en de belading van de auto.

Renault ZOE

Kies zelf de auto die u het beste past

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Ik mag zeggen dat het garage bedrijf Janssen Kerres uit Maastricht een tien heeft verdient. Hoe ze me geholpen hebben met me doorreis van uit Hilversum naar Frankrijk, waar ik met auto pech terug moest,van uit Arlon in Belgie, naar de eerste beste Renault garage in Nederland. Op vrijdagmiddag half twee, me met spoed te helpen. Het materiaal moest ook nog bestelt worden en zaterdagmorgen om elf uur, me weg weer kon vervolgen naar Frankrijk. Na afspraak van de reparatie kosten .bleek dat het achteraf nog honderd euro goed koper was. Sappho Janssen Kerres
N. Vink , Hilversum.

vink - 2016-08-21 04:29
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review