Renault ZOE Ontdek de Renault ZOE. De Renault ZOE is de eerste betaalbare 100% elektrische auto

Scroll verder

Salon de Promotion. Renault ZOEDe 100% elektrische ZOE 4% bijtelling

Nu al vanaf €30.390,-

Renault maakt elektrisch rijden extra bereikbaar door de ZOE en KANGOO Z.E. tijdelijk te voorzien van een standaard laadpunt inclusief basisinstallatie*. Een voordeel van elektrisch rijden is dat een bezoek aan het tankstation voortaan tot het verleden behoort. Daar komt bij dat thuis opladen extra praktisch is, de auto wordt opgeladen terwijl je een boek zit te lezen of televisie kijkt.

Salon de Promotion. Nu voordeel van € 2.500,-
Profiteer tijdens Salon de Promotion van extra voordeel! Ontdek elektrisch rijden in een gloednieuwe ZOE. Voor de snelle beslisser is er nu tijdelijk een voordeel tot wel € 2.500,- op de Renault ZOE-modellen. Hoog tijd voor een proefrit! De Renault ZOE is er incl. voordeel vanaf € 30.390,-.

Wil je meer weten over de Renault ZOE? Neem contact op met ons en laat u adviseren. U bent van harte welkom in één van onze Renault-vestigingen van Janssen Kerres. 

Renault-vestigingen  Offerte aanvragen

*Voorwaarden. Standaard Z.E. Ready 1.2 3,7 kW of 11kW laadpunt of Greenflux laadpas met gratis laadtegoed. De vanafprijs is een consumentenadviesprijs inclusief aankoop van de batterij en onvermijdbare kosten. Indien je de batterij huurt vanaf € 69,- per maand, is een lagere vanafprijs van toepassing. Deze is te vinden in de prijslijst.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Ik ben bij Renault Heerlen geholpen door verkoper Ryan Toussaint en de ervaring en service waren 100% compleet.
Van alle informatie voorzien en met een mooie auto de dealer verlaten.

Ian Haagmans - 2019-02-08 03:31
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review