Renault Twingo Nu voordeel tot € 1.300,- bij Janssen Kerres

Scroll verder

Renault TwingoTwingo deal. Voordeel € 1.300,-

Nu al vanaf €11.190,-

Twingo Voordeel! Geïnspireerd door jouw leven in de stad. De nieuwste generatie Renault Twingo zet de klasse van de stadsauto’s op z’n kop. De karaktervolle auto biedt stijl, rijplezier en geeft ruimte een nieuwe betekenis. Dat is de Renault Twingo; karaktervol, innovatief en vooral fun-to-drive.

Een echte 5-deurs met een eigen stijl! De geinige koplampen, verleidelijke knipperlichten, glimlachende grille en elegante LED-dagrijverlichting maakt de Renault Twingo uniek, maar toch een echte Renault…De Twingo is superwendbaar. Om te draaien heb je maar heel weinig ruimte nodig. Door de stuurbekrachtiging en draaicirkel van slechts 8,6 m kan de Twingo overal tussendoor en is inparkeren een fluitje van een cent. Door de volledig vlakke laadvloer en een laadlengte van 2,31 m kun je alles kwijt in jouw Twingo!

Twingo voordeel
Renault maakt het leven wel heel eenvoudig met volop Twingo-voordeel. Je voordeel loopt op tot wel € 1.300,-! De Renault Twingo SCe 70 Life is er vanaf € 11.190,- incl. voordeel. De Twingo LIFE  is standaard voorzien van o.a.:

  • Elektronische Stabiliteits Controle (ESC) met tractiecontrole (ASR)
  • Stuurbekrachtiging
  • Adaptieve airbag passagier vóór (uitschakelbare)
  • ISOFIX-bevestigingssysteem voor kinderzitjes op zitplaatsen achter
  • LED-dagrijverlichting

Renault Private Lease
Of kies voor een gunstig private leasebedrag per maand, inclusief alle autokosten behalve de brandstof. Een nieuwe Renault rijden was nog nooit zo eenvoudig!

Private Lease

Renault Twingo deal! Nu extra voordelig bij Janssen Kerres! Plan een proefrit en ervaar de Renault Twingo.

Brochure Twingo Prijslijst Twingo Proefrit plannen

*Voorwaarden.

Foto- en videogalerijOntdek de Renault Twingo

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Ik mag zeggen dat het garage bedrijf Janssen Kerres uit Maastricht een tien heeft verdient. Hoe ze me geholpen hebben met me doorreis van uit Hilversum naar Frankrijk, waar ik met auto pech terug moest,van uit Arlon in Belgie, naar de eerste beste Renault garage in Nederland. Op vrijdagmiddag half twee, me met spoed te helpen. Het materiaal moest ook nog bestelt worden en zaterdagmorgen om elf uur, me weg weer kon vervolgen naar Frankrijk. Na afspraak van de reparatie kosten .bleek dat het achteraf nog honderd euro goed koper was. Sappho Janssen Kerres
N. Vink , Hilversum.

vink - 2016-08-21 04:29
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review