Nieuwe Renault TWINGO Electric Nu met Renault Subsidie tot €1.500,-

Scroll verder

Renault to Go: Renault TWINGO ElectricRenault to Go Subsidie Voordeel €1.500,-

Nu al vanaf €19.190,-

Renault Twingo  Electric: Ready to Go!

Renault Twingo: er is altijd een Renault die bij u past. Stap extra voordelig in uw nieuwe Renault Twingo Electric! Plan snel een bezoek aan uw dichtstbijzijnde Renault showroom en u rijdt binnen een week voordelig weg. Wij nemen de RIVM-maatregelen in acht, u hebt alle ruimte om de modellen te bekijken en kunt veilig een proefrit maken.

Blijft u liever thuis, dan tonen wij de modellen via videobellen of komen wij graag langs voor een proefrit-aan-huis.

Nu met € 1.500,- Renault Subsidie!

Nieuwe Renault TWINGO Electric
Rijden in de stad lastig? De nieuwe 100% elektrische TWINGO is het stadsverkeer volledig de baas! Daarbij beschikt de auto over een vermogen van 60 kW* (82 pk) en een koppel van 160 Nm* en dat alles in een compact formaat en met de beste draaicirkel van zijn klasse. Hij combineert de wendbaarheid en besturing van een stadsauto met de felheid van een elektrische motor.

Naast de reguliere D modus heeft de nieuwe TWINGO Electric heeft een B-rijmodus met 3 niveaus voor de mate van energieterugwinning bij het afremmen, afhankelijk van wat u nodig heeft. B3 is perfect voor het rijden in de stad. Het rempedaal hoeft minder te worden gebruikt, voor een ‘one pedal driving’ rijervaring waardoor het rijden gemakkelijker gaat. Zodra u uw voet van het gaspedaal haalt, wordt er regeneratief geremd. Een klein tikje op het rempedaal zorgt er voor dat de auto helemaal stilstaat. Keuze opties D of B1 zijn ideaal voor op de snelweg; zo kunt u rijden alsof u op vakantie bent. Geniet van een ontspannen rit!

Renault Twingo Benzine
Liever niet elekrisch rijden? De Twingo is ook beschikbaar met een verbrandingsmotor!
De Renault Twingo

Wilt u meer weten over de 100% elektrische TWINGO? Neem contact op met ons en laat u adviseren! Neem contact op met één van de Renault-vestigingen van Janssen Kerres. 

Renault-vestigingen Offerte aanvragen

Twingo Electric

Bekijk de voorwaarden

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Maandag mijn nieuwe Clio mogen afhalen bij janssen kerres kerkrade.
Zeer klantvriendelijk behandeld en genoeg uitleg gekregen over de nieuwe auto van Brenda. Ook de aankoop was deskundig en naar tevredenheid afgehandeld door Hans.
Een klein feestje hebben jullie er van gemaakt. Toppie !
Dank jullie Hans en Brenda.

john - 2019-11-28 08:22
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review