Renault Trafic

Scroll verder

Renault TraficAlleen bij Janssen Kerres Nu op voorraad

Renault Trafic: rijd dit jaar nog weg met heel veel voordeel!

Kies voor de zekerheid van Renault Bedrijfswagens. U ontvangt nu extra veel voordeel  op de nieuwe Renault Trafic!

Rijd dit jaar nog weg

Kies voor een nieuwe Renault TRAFIC en rijd dit jaar nog weg in een nieuwe bedrijfswagen. Kom langs in onze showrooms voor een kennismaking!

Neem contact op voor een showroomafspraak

Bedrijfswagens op maat
Renault is uw zakelijke partner op het gebied van mobiliteit en heeft een zeer breed aanbod. Met meer dan 500 beschikbare uitvoeringen, kan er aan al uw wensen en vereisten worden voldaan. Wat ze gemeen hebben, zijn comfort, veiligheid en de oneindige praktische mogelijkheden.

Bekijk al onze Renault Bedrijfswagens

Renault TRAFIC

  • Stoere uitstraling, praktische eigenschappen
  • Mobiel kantoor: praktisch en ergonomisch
  • Handige zijschuifdeur en hoekig design voor optimaal laadvermogen
  • Betrouwbare veiligheidssystemen

Offerte Renault Trafic Proefrit Renault Trafic

Nieuwsgierig? 

Op al uw vragen met betrekking tot lease vormen, investeringsaftrek, afschrijving etc. geven onze specialisten u vakkundig antwoord. Zo betaalt uw investering zich nog sneller terug. Laat u adviseren en overtuigen van de toegevoegde waarde van een Renault Bedrijfswagen. Kom langs of stuur een e-mail naar fleetsales@janssenkerres.nl. Graag tot ziens!

Renault-vestigingen Contact Bedrijfswagenspecialist

 

Maak uw keuze

Proefrit of terugbellen?

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Ik mag zeggen dat het garage bedrijf Janssen Kerres uit Maastricht een tien heeft verdient. Hoe ze me geholpen hebben met me doorreis van uit Hilversum naar Frankrijk, waar ik met auto pech terug moest,van uit Arlon in Belgie, naar de eerste beste Renault garage in Nederland. Op vrijdagmiddag half twee, me met spoed te helpen. Het materiaal moest ook nog bestelt worden en zaterdagmorgen om elf uur, me weg weer kon vervolgen naar Frankrijk. Na afspraak van de reparatie kosten .bleek dat het achteraf nog honderd euro goed koper was. Sappho Janssen Kerres
N. Vink , Hilversum.

vink - 2016-08-21 04:29
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review