Renault Talisman Nu voordeel tot € 2.600,- bij Janssen Kerres

Scroll verder

Renault TalismanTalisman deal. Voordeel € 2.600,-

Nu al vanaf €36.590,-

Een stoere voorkant, gespierde flanken en een elegante uitstraling, dat is dé nieuwe Renault Talisman. Het royale en elegante interieur maken de Talisman tot een verleidelijke en dynamische verschijning, die u trakteert op prachtige momenten. Met het indrukwekkende design trekt u gegarandeerd de aandacht. Het strakke design en de sportieve look geven de Talisman een elegante uitstraling.

Renault Talisman-voordeel 
Renault maakt het leven wel heel eenvoudig met Talisman voordeel. Je voordeel loopt op tot wel € 2.600,-! De Renault Talisman Energy dCi 110 Life is er vanaf € 36.590,- incl. voordeel. De Talisman LIFE  is standaard voorzien van o.a.:

  • Automatische dual-zone airconditioning incl. luchtkwaliteitssensor
  • Met leder bekleed stuurwiel
  • Eco-modus
  • Hill-start assist
  • Acht airbags
  • Radio Renault met vier speakers en stuurkolombediening, Digitale Radio DAB+, Bluetooth-connectiviteit en aansluitingen voor AUZ en USB

Ontmoet de elegante Renault Talisman bij Janssen Kerres of vraag een vrijblijvende offerte aan. Een unieke Renault met gevoel voor detail. 

*Voorwaarden.

Foto- en videogalerijOntdek de Renault Talisman

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Ik mag zeggen dat het garage bedrijf Janssen Kerres uit Maastricht een tien heeft verdient. Hoe ze me geholpen hebben met me doorreis van uit Hilversum naar Frankrijk, waar ik met auto pech terug moest,van uit Arlon in Belgie, naar de eerste beste Renault garage in Nederland. Op vrijdagmiddag half twee, me met spoed te helpen. Het materiaal moest ook nog bestelt worden en zaterdagmorgen om elf uur, me weg weer kon vervolgen naar Frankrijk. Na afspraak van de reparatie kosten .bleek dat het achteraf nog honderd euro goed koper was. Sappho Janssen Kerres
N. Vink , Hilversum.

vink - 2016-08-21 04:29
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review