Renault Talisman Maak nu kennis met de Renault Talisman bij Janssen Kerres

Scroll verder

Renault TalismanTalisman deal. Voordeel tot € 2.700,-

Nu al vanaf €34.690,-

Een stoere voorkant, gespierde flanken en een elegante uitstraling, dat is dé nieuwe Renault Talisman. Het royale en elegante interieur maken de Talisman tot een verleidelijke en dynamische verschijning, die u trakteert op prachtige momenten. Met het indrukwekkende design trekt u gegarandeerd de aandacht. Het strakke design en de sportieve look geven de Talisman een elegante uitstraling.

Renault Talisman
Renault maakt het leven wel heel eenvoudig met Talisman voordeel. De Talisman LIFE  is standaard voorzien van o.a.:

  • Automatische dual-zone airconditioning incl. luchtkwaliteitssensor
  • Met leder bekleed stuurwiel
  • Eco-modus
  • Hill-start assist
  • Acht airbags
  • Radio Renault met vier speakers en stuurkolombediening, Digitale Radio DAB+, Bluetooth-connectiviteit en aansluitingen voor AUZ en USB

Ontmoet de elegante Renault Talisman bij Janssen Kerres of vraag een vrijblijvende offerte aan. Een unieke Renault met gevoel voor detail. 

Brochure Renault TalismanProefrit plannen

*Voorwaarden.

Foto- en videogalerijOntdek de Renault Talisman

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Uitstekende ervaring met verkoper de heer Johan Winkens van Dacia Sales. Ruimschoots de tijd genomen voor uitleg en alle afspraken correct nagekomen, zelfs een volle tank bij aflevering. Op correcte en vriendelijke wijze geholpen. Alle lof!
Helaas kan ik dat niet beamen bij de aftersales. Vooral de werkplaats heeft nog veel verbeterpunten te gaan. Klantvriendelijkheid kent men hier niet en op een klacht wordt simpelweg niet gereageerd! Jammer.

Van Bruggen Adviesgroep Hrl Kerkr - 2018-09-20 04:33
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review